Lær at elske at træne

Slankeklubben guider dig: Boost din træningsmotivation med få effektive hjælpemidler.

Foto: Colourbox

Boost din træningsmotivation med få effektive hjælpemidler.
Sæt et mål
Det er altid en god idé at sætte et mål. Meld dig f.eks. til en konkurrence eller lav et væddemål med kollegaerne. Når du står til ansvar over for andre, er der større chance for, at du overholder din trænings målsætning.

Læs mere om Slankeklubben og meld dig ind her!

Beløn dig selv
Det er en god motivationsfaktor at love dig selv en belønning; f.eks. træning tre gange om ugen i tre måneder = nyt træningstøj. Men undersøgelser viser faktisk, at motivationen bliver endnu større, hvis der er penge involveret, hver gang du IKKE træner. Især, hvis pengene skal gå til noget, du ikke kan lide, f.eks. et parti eller en sag du er imod.

Sørg for opbakning
En undersøgelse i Journal of Personality and Social Psychology viser, at noget så simplet som opbakning fra dem man holder af, kan styrke din motivation væsentligt. Så skynd dig at fortæl dine nærmeste om din træning og få dem til at juble med på dine succeser.

Gør det sjovt
Det er ikke altid let at udskifte sofaen med løbebåndet; slet ikke hvis du har valgt den forkerte motionsform. Det er utrolig vigtigt, at det du træner er noget, du synes er sjov - det styrker motivationen og lysten til at fortætte den sunde livsstil. Find din perfekte motionsform her!