Louise smed 13 kilo på 8 uger med Keto Kuren

Louise spiste slik fra morgen til aften og stod endda op om natten for at få mere slik. Nu har hun tabt sig 13 kilo ved hjælp af Keto Kuren, og hun har slet ikke lyst til søde sager mere. Hun lever det fede liv.

– Det er lækkert at kunne tabe sig, samtidig med at man spiser flæskesvær og store bøffer med bearnaisesauce, siger 34-årige Louise Zerti fra Randers og griner.

Hun ved godt, at det lyder helt skørt. Første gang hun hørte om Keto Kuren, rystede hun på hovedet og tænkte, at kvinden måtte være vanvittig.

Kvinden var Patricia Højbo, mor til en af Louises søns kammerater, som hun kendte fra skolen. Patricia og Louise sad sammen i haven med en kop kaffe og nød juni-solen, da talen helt naturligt faldt på vægttab. Louise lignede nemlig en gravid.

– Og jeg blev bare større og større. Lige pludselig var det ikke sjovt at se sig selv i spejlet, når man ikke kunne lide hende, der kiggede tilbage på én, siger Louise.

Læs også: Keto Kuren har meget tilfælles med LCHF - læs om LCHF kuren her

Før Keto Kuren: Jeg var afhængig af slik

Hun havde forhøjet kolesteroltal og psoriasis, og hun ville rigtig gerne tabe sig. Hun havde taget 15 kilo på, og hun spiste voldsomt meget slik hver dag.

– Jeg spiste slik fra morgen til aften – ja selv om natten. Mit slik-ur vækkede mig mellem klokken to og tre, og så måtte jeg simpelthen op og hente en god, stor skål slik, som jeg spiste inde i sengen, fortæller hun.

Men nu skulle der ske noget. Louise havde prøvet forskellige kure som for eksempel at leve plantebaseret eller være på juicekur. Men intet virkede.

Er du i tvivl om, hvilken kur, der passer til dig?

Få et overblik over de mest populære og effektive kure på Letliv.dk

Fed livsstil

– Du skal bare spise noget mere fedt, sagde Patricia den dag i haven.

– Jeg tænkte, at hun var rablende sindssyg. Jeg havde forhøjet kolesteroltal, så fra lægen vidste jeg, at jeg ikke skulle spise æg og for meget fedt. Og så sagde Patricia, at jeg bare skulle spise fedt og fedt. Jeg tænkte: Nej, nej, nej! De to kvinder griner. Siden den dag i juni er de blevet veninder, og i dag ved Louise, at Patricia havde ret.

– Jeg fik nogle papirer med hjem, så jeg kunne prøve det. Det var jo ikke værre, end at jeg kunne gå tilbage til min gamle livsstil igen. Og så begyndte jeg, fortæller Louise.

Hun lagde kosten om til en ketogen diæt, hvor man skærer kraftigt ned for kulhydraterne, altså sukkeret, og op for fedtet.

Fordelene er mange

– Det, der overrasker mig allermest, er, at det har været så nemt at tabe sig med Keto Kuren. Opskrifterne er som regel med få ingredienser, og der skal ikke ”mærkelige” ting i, som man er nødt til at google.

Saucen bliver jævnet med Philadelphia flødeost i stedet for mel eller maizena, og ellers bruger man bare flødesauce eller smørsauce. Brød kan bages med forskellige erstatningsprodukter, eller man kan helt undvære brød og smøre leverpostejen på en agurk. Det behøver ikke at være svært. Og fordelene er mange.

På blot otte uger havde Louise tabt sig hele 13 kilo, og siden har hun tabt sig et par kilo mere, så hun i dag kun vejer 61 kilo fordelt på 175 cm.

– Nu er jeg begyndt at have det godt indeni, så nu kan min vægt sige, hvad den vil, siger hun stolt.

Se også: Slank med 5:2 Kuren: Jeg har aldrig haft det bedre

Vil du vide mere om Keto Kuren?

I Ude og Hjemme denne uge får du:

  • Madplan
  • Opskrifter
  • Indkøbsliste
  • Guide og tip

Læs også: Jeg har spist mig rask

Ude og Hjemmes slankeguides

På What2read.dk finder du alle vores bedste slankeguides til salg fra 19 kr. Besøg siden her