Marianne er nervøs for fedmeoperationen

Forberedelserne til livet efter gastrisk bypass er gået i gang. Der skal laves masser af flydende kost

Hej alle…

Ja så nærmer tiden sig… Torsdag d, 19. maj kommer jeg under kniven… pyyyy er godt nervøs nu!

Den sidste tid er gået med at forberede mig både med indkøb af forskellige madvarer, men også i den grad med at være sammen med familien.

Pigerne har i denne uge haft en dag alene med mig. Hvor de har bestemt hver og især, hvad vi skulle lave sammen bare os to den dag, og så har de så også bestemt, hvad vi skulle have at spise!

Isabella havde fri fra skole tirsdag og vi hyggede os meget! Vi startede dagen i svømmehallen hvor vi svømmede i over en time. Derefter handlede vi ind til lasagne og så var vi lige ved tandlægen hvor Isabella havde en tid. Så var vi den lokale dyrehandler og se på dyr… Lige en dag efter hendes hoved… vi hyggede med jordbær!

Følg Marianne på Facebook

Torsdag var det så Josephines tur… Hun ville jo også i svømmehallen, så det har vi da været… øj hvor hun nød at have mor helt for sig selv.. Hun ville efter svømmeren MEGET gerne i Bilka, så der fik vi handlet stort ind og købt lidt frugt og koldskål, som viste sig at være hendes mål for turen.. Og jeg fik købt skummemælkspulver, yougurt og ind til suppe… som jeg har lavet i stor stil til efter opr.

Fik lavet alt alt alt for meget ærtesuppe, så nu er der ikke plads til andet suppe i fryseren. Men har da heldigvis fået gode råd af nogle søde piger på Facebook der har været igennem det samme som jeg skal igennem ;o) Køber noget færdig suppe fra karoline!

Forleden var jeg på apoteket og hente forråd af protein drikke og vitaminer… Så på det plan er jeg klar… Nu skal hytten vaskes og hænges til tørre hø hø og jeg skal have købt en ny seng… Efter jeg har været til Zumba i 5 stive timer på lørdag (mellem os sagt… ved ikke, hvor meget jeg er med… Har ikke prøvet det før… og mit hoved holder vist ikke til alt det dansen!?!?) Det er til fordel for En varm seng, så det vil jeg af sted til og så hvis helbredet tillader så vil jeg jo nok føle mig på toppen, da det jo er dans… har hørt Mie Molte skal undervise!!?

Vægten er et halvt kilo under operationsvægten på min egen vægt… Men vil fortsætte med at forsøge at tabe mig…

Vi skrives ved

KH Marianne

Slankeklubbens diætist vejleder Marianne om kost før og efter operationen. Slankeklubbens diætister kan også hjælpe dig. Læs mere her