Morgenmad med protein

Sætter gang i slankekuren...

Rikke: Jeg vil til at følge proteinkuren, men har lige et par spørgsmål. Hvad er det bedste at spise til morgenmad? Jeg vil gerne tabe mig hurtigt, så hvor mange kalorier skal jeg spise til hvert måltid? Skal jeg vælge frugt og grønt til mellemmåltider?

Kære Rikke!

Tommelfingerreglen er, at man skal have sin vægt gange 1,5 gram protein om dagen. Det vil sige, at hvis din vægt er 70 kilo, skal du have 70 kilo gange 1,5 gram = 105 gram protein, og der skal være protein i alle dine måltider.

Til morgenmaden er det godt med mælk og mejeriprodukter, og ud fra deklarationen på havregryn og mælken kan du nemt regne ud, hvor meget protein du får. Det er ikke nødvendigt at tælle kalorier, men spis dig almindeligt mæt i den proteinrige morgenmad. Som mellemmåltid er frugt og grønt fint, men du kan også tage en klapsammen af groft rugbrød med magert kødpålæg, fiskepålæg eller mager ost.

Mange hilsner Doktor Slank

Hent proteinkuren med forslag til morgenmad

Bliv slank med slankeguides fra Ude og Hjemmes webshop


Prøv slankekuren, udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som har gået sin sejrgang verden over.

Tillægget koster kun 20,-


8-Timers kuren giver dig mulighed for at spise som du har lyst - indenfor et interval på 8 timer dagligt.

Tillægget koster kun 20,-Arne Astrup, også kendt som Doktor Slank, har udviklet denne effektive proteinkur, hvor du ikke lider afsavn.

Tillægget koster kun 20,-