Ny proteinkur

Alt tyder på, at proteinet i kosten er det absolut vigtigste i forbindelse med at opnå et vægttab og fastholde det

Mannerup/Kate´s Joint

Du taber dig mere, hvis du spiser flere proteiner. Alt tyder nemlig på, at proteinet i kosten er det absolut vigtigste i forbindelse med at opnå et vægttab og fastholde det. Flere undersøgelser peger i retning af, at der skal langt mere protein til, end vi normalt spiser. For en del personer vil det betyde, at de skal spise dobbelt så meget protein, som de plejer. Protein findes primært i kød, fisk, fjerkræ, æg, ost, mælk, bønner, linser, kikærter og quinoa.

Øger forbrændingen
Protein har mange fordele. Det mætter rigtig godt, og det betyder, at du føler dig mæt i længere tid end på en kost med færre proteiner. Protein er desuden utrolig vigtigt for at opnå en optimal muskelfunktion, og da det er musklerne, der er afgørende for din størrelse af forbrænding, vil det betyde rigtig meget for dit vægttab.

Din krop skal desuden bruge mere energi på at forbrænde protein, så din forbrænding øges yderligere ved at spise mere af den proteinrige kost.

God fordeling
Det er vigtigt at fordele proteinet ud over dagen. Derfor er det ikke tilstrækkeligt at spise godt med kød og fisk til aften. Du skal i stedet spise protein til så mange måltider som muligt for at få den optimale effekt.

God fornøjelse.

Lisa Bolting, Chefdiætist
Slankeklubben
 

Bliv slank med slankeguides fra Ude og Hjemmes webshop


Prøv slankekuren, udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som har gået sin sejrgang verden over.

Tillægget koster kun 20,-

8-Timers kuren giver dig mulighed for at spise som du har lyst - indenfor et interval på 8 timer dagligt.

Tillægget koster kun 20,-Arne Astrup, også kendt som Doktor Slank, har udviklet denne effektive proteinkur, hvor du ikke lider afsavn.

Tillægget koster kun 20,-