Torsdag, 27. juli 2017 - 8:00 - af Foto: Martin Tanggard
Pære Belle Helene
Her får du opskriften på den franske klassiker Pære Belle Helene. Opskriften er fra Is-Kuren og er derfor slet ikke så syndig, som du måske tror.

Det skal du bruge til Pære Belle Helene:
30 g mørk chokolade 70 %
2 halve, syltede pærer
100 g vaniljeis, mælkebaseret eller Easis
1 spsk. skyr naturel
2 spsk. blåbær
Sådan gør du
Smelt chokoladen langsomt sammen med 1 spsk. vand.
Anret pære, is og skyr og dryp chokoladesovsen over.
Servér evt. skyren ved siden af.
400 kcal. Fordelt på: Protein 10 g. Fedt 14 g. Kulhydrat 57 g. Kostfibre 1 g.
Opskriften er fra Ude og Hjemmes Is-kur som Trine Winther testede og tabte 2 kilo.
Du kan læse mere om Is-kuren lige her.