Sådan finder du tid til din passion

Ekstra tid kommer sjældent af sig selv, så vil du have mulighed for at bruge nogle ekstra timer på noget, du godt kan lide, skal du tage dig tid til det.

Du vil så gerne male, sy, skrive digte, passe dine planter eller noget helt andet, som gør dig utrolig glad. Måske er det ligefrem en passion, som du forsømmer, fordi du ikke har tid til den. Men det skal være slut nu.

Susie Moore er livsstilscoach og fast blogger for The Huffington Post, og som coach oplever hun alt for ofte, at folk tilsidesætter deres passion og sig selv. Er du en af dem?

Det skal der gøres noget ved, og hun har nogle gode råd her, der skal få dig til at prioriterer din passion-tid.

LÆS OGSÅ: Er du kreativ? Tjek her

Først og fremmest skal du stoppe med at tænke, at du ikke har tid, forklarer Susie Moore:

-…vi tror, vi ikke har tid, og derfor har vi det ikke. Men den gode nyhed er, det har vi faktisk.

Vi har nemlig alle 24 timer i døgnet, og det handler om, hvordan du bruger dem:

-…Når du evaluerer præcis, hvordan du bruger dine timer i løbet af en uge, så kan jeg forsikre dig om, at du kan skære mindst to til fire timer væk, som du kan i stedet kan bruge til de mere vigtige ting: din passion, siger Susie Moore.

 

Du skal være velovervejet

Hvis du gerne vil finde den ekstra tid et sted, så skal du først og fremmest sætte dig ned og tænke dine dage igennem, forklarer Susie Moore:

-…Hvor mange timer bruger du på at være i byen, se TV, eller med at kigge rundt på de sociale medier?

Når du har gjort det op, så kan du så overveje, om der er nogle programmer i fjernsynet, du ikke nødvendigvis behøver at se, eller om du absolut skal bruge så mange timer på facebook. Du vil blive overrasket over, at du nok kan finde ekstra tid efter det gennemtjek.

LÆS OGSÅ: Se, hvorfor du er nødt til at have mål for fremtiden, før du kan nyde nuet

Hvis din passion for eksempel er en, du kan dele med en ven, så er det her, du bør slå to fluer med et smæk og kombinere pleje af venskab med din passion. Det sparer du tid på, og samtidig kan du så også tænke på, at du skal bruge den ekstra tid fornuftigt. Er det fornuftigt at møde for tidligt på arbejde? At komme ti minutter før hver aftale? Eller stå ekstra længe under bruseren?

Derefter skal du lære at sige nej, siger Susie Moore:

-"Nej" er et af mine yndlings ord. Hvis du er usikker på, om du skal deltager i et arrangement, så er der stor risiko for, at du faktisk kan bruge din tid bedre. Og du behøver ikke at forklare dig selv. Sig et simpelt: "Jeg ville meget gerne, men jeg kan desværre ikke."

LÆS OGSÅ: Få 4 gode måder at sige "NEJ" på

Og når alt det er sagt, så skal det jo helst være sjovt at dyrke din passion. Derfor skal du gå til din spar-tid-mission med glæde, fordi det skaber hul til at du kan foretager dig de ting, som gør dig glad.

 

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-

 

 


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!
 

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

 

 


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-