Sille har smidt 4,3 kg på to uger

Det går forrygende for Sille Andersen fra Esbjerg. Sunde og regelmæssige måltider gør forskellen.

Sille har syv børn i alderen et til 14 år. Efter de sidste to har det været mere end svært at komme tilbage til normalvægten. Men nu skal det være, og hele familien er med.

- Min familie spiser det samme, som jeg gør til aftensmad. Jeg var spændt på, hvordan ungerne ville reagere, men de synes, det er spændende med noget andet mad, end vi plejer at få, siger Sille glad. Børnene får stadig deres lørdagsslik, mor spiser bare ikke noget af det mere. Det har hun slet ikke lyst til.

- Jeg har aldrig spist så meget, som jeg gør nu. Jeg spiser seks gange om dagen, før spiste jeg to gange. Jeg sætter alarmen til, når jeg skal spise, ellers glemmer jeg det. Og jeg har fået morgenmad for første gang i 15 år. Det er virkelig en hel livstilsomlægning, siger hun. Grunden til de lidt for mange kilo på sidebenene skal findes andre steder end den almindelige mad.

- Jeg drak en halv til en hel liter cola om dagen. Der er 580 kcal i en halv liter. Jeg gik altid med en flaske i hånden, jeg drak mig mæt. Nu drikker jeg cola zero, og så sætter jeg mig ned og hælder det i et glas med is, så det er blevet et rigtig hyggeritual for mig, fortæller hun.

På to uger har hun tabt sig hele 4,3 kg. - Jeg har lige ramt muren, hvor jeg er træt og mangler energi, men det skal nok gå over igen, siger hun og indrømmer, at hun helt bevidst er faldet i en enkel gang. - Jeg tillod mig at drikke et enkelt glas rødvin til en hyggeaften med min mand. Det nød jeg virkelig, siger hun.

Sille har planer om at begynde at løbe, men hun vil lige vente, til sneen er smeltet. Indtil da nøjes hun med raske gåture med barnevognen. Hun satser på at være i mål den 6. maj, for der skal det ældste barn konfirmeres.


Gør som Sille. Bliv medlem af Slankeklubben