Stjæl de glade folks vaner og bliv gladere

Vil du også gerne være glad? Så kan du starte med at efterabe de glade menneskers vaner, og du vil automatisk være tættere på.

Står det lidt sløjt til med antallet af glade dage i dit liv?

Det er synd og skam og på mange måder spild af dit gode liv. Du ønsker sikkert heller ikke selv (medmindre du lever af at være deprimeret-poet-type) at gå rundt og være ked af det. Det skal du heller ikke være og med nogle få ændringer i dit liv, kan du blive lidt gladere, skriver The Huffington Post.

Du skal blot kopiere livsstilen fra de glade, og så vil du automatisk også selv blive gladere, forklarer psykoterapeut, coach og forfatter, Jonathan Alpert, som her giver sine bud på, hvad du kan gøre.

LÆS OGSÅ: Er det stressen, der holder dig nede - se her hvordan du arbejder dig ud af den

Oprethold en positiv tilgang

Det er normalt i alle liv, at der er episoder, som gør dig ulykkelig, eller du har perioder, hvor tingene er pressede og trælse, men ifølge Jonathan Alpert, er det vigtig ikke at tage det på dig:

-Du er nødt til at forstå, at de episoder ikke definerer dig. Gør dit bedste for at se den røde tråd og byt de negative tanker ud med positive. Samtidig skal du ændre din tankegang og anskue de negative tanker og problemer som udfordringer og muligheder i stedet. Tænk på hvad der er muligt og ikke på det umulige.

LÆS OGSÅ: Er han den eneste ene - se på udeoghjemme.dk hvordan du tjekker det
 

Se på det du har kontrol over


Mange spekulerer på de ting, der i virkeligheden er ude af deres kontrol. Du kan bekymre dig om, hvorvidt du beholder dit job, eller om du bliver syg. Tænker du over den slags, så opbruger du alt din energi på det, og det skulle i stedet være brugt på at være positiv og glad.

-Næste gang du tager dig selv i at tænke på den slags, så tænk i stedet på det, du kan kontrollere. Du skal handle i stedet for at være offer for tilfældighederne og din egen negative tanker, siger Jonathan Alpert.

Du kan for eksempel gøre dit job godt og spise sundt, for dét kan du kontrollere og det vil muligvis også have en positiv indvirkning på de ting, du frygter.
 

Nyd dit job


-De fleste mennesker bruger en tredjedel af deres dag på at arbejde. Og de der nyder deres job og finder det stimulerende og meningsfuld, vil se frem til at skulle på arbejde i stedet for at frygte det. Find derfor et arbejde, hvor du får den følelse samtidig med, at du kan betale regningerne, siger Jonathan Alpert.

LÆS OGSÅ: Mangler du alene-tid? Familieekspert på dueoghjemme.dk giver råd til, hvordan du finder tiden og overskuddet
 

Få dig et liv


Glem alt om at arbejdet er hele dit liv, og hold i stedet fokus på tid fremfor penge, forklarer Jonathan Alpert som endnu en ting, der kan gøre dig gladere. Tid, og det du bruger din tid på, er det vigtigst - og det bør altså være andet end blot arbejde.

Faktisk skal du prøve at spørge dig selv, hvilke gode minder du har fra de sidste år. Er det din store indtjening, du mindes? Eller oplevelser? Det er nok ikke materielle ting, som popper op i dit hoved og præcis dét skal du huske. Du skal opleve livet for at være glad, så af sted med dig….rejs til Maldiverne, gå en tur i skoven, spis frokost med din bedste ven, drik dig fuld på en onsdag eller noget helt andet, som kan fylde dit liv med lidt glæde.

 

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-

 


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!
 

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

 


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-