Supplement til Nupo

Ikke nok næring i Nupo

Jytte, Nykøbing Mors, 67 år, 1,67 m, 76 kg:
Jeg har haft en stomi siden 2002, og når jeg tager på, kan det være svært at få posen sat ordenligt på. Jeg har samtidig en dårlig venstre ankel, og jeg skal simpelthen holde min vægt nede på cirka 66 kg. Jeg har nu en uge været på Nupo, og det går faktisk godt. Jeg har ikke fået andet, men hvordan vil det virke, hvis man også spiser for eksempel jordbær og ærter?

Kære Jytte!

Det glæder mig, at du har fundet en løsning i din vanskelige situation. Der er ingen problemer i, at du supplerer med jordbær, ærter samt anden frugt og grønt. Men hvor meget kan du spise uden at spolere kuren? Nupo giver, efter min opfattelse, for få kalorier og for lidt protein, til at man kan leve af den uden anden mad, da man får færre end 500 kalorier dagligt.

Der er to løsninger på det problem. Enten tager du otte breve i stedet for fem breve dagligt, eller også spiser du 400-500 kalorier oveni, og det kunne netop være lidt hytteret, mager kylling, kaviar, eller hvad du nu har lyst til af proteinrige spiser, samt lidt frugt og grønt. Så skulle det køre for dig. Held og lykke!

Mange hilsner Doktor Slank