Til kamp mod strækmærker og appelsinhud

Linda og Pia har testet to forskellige behandlingsmetoder, som begge lover synligt at mindske de stribede strækmærker eller den bulede appelsinhud, men kan behandlingerne holde, hvad de lover?

Foto: Colourbox

LÆS OM SLANKEKLUBBEN OG MELD DIG IND HER .

MURAD:
Linda tester Firm and tone supplement
Firm and Tone Supplement er et kosttilskud udviklet til at behandle cellulitis og strækmærker samtidig med, at det styrker huden og øger fastheden.
Supplementet arbejder på huden indefra og er med til at reducere og forandre hudens fordybninger og dermed forbedre cellulitis. Supplementet giver kroppen de mikronæringsstoffer, som den har brug for til at opbygge sundere celler og en stærkere hudstruktur.

Supplementet er derfor IKKE et slankeprodukt, der reducerer fedtcellerne, men det arbejder udelukkende på at styrke og forbedre hudstrukturen. Dermed er vægttab ikke supplementets formål, men kan være et resultat af den mæthedsfornemmelser, der kan opstå som følge af at spise pillerne.

Behandlingsforløb:
Du skal tage 4 tabletter om morgenen og 4 tabletter om aftenen hver dag I 28 dage. Det anbefales, at tabletterne indtages sammen med at måltid. Effekten øges, hvis man kombinerer supplementet med de øvrige Firm and Tone produkter.

Linda om behandlingen:
"Det har virket lidt, for jeg synes, at jeg kan se en forskel. Men det har ikke været den bedste oplevelse. Pillerne er meget store og svære at sluge, selvom jeg normalt har nemt ved at sluge piller. Desuden virkede pillerne vanddrivende, og det skal man tage højde for. Jeg fik en del hovedpine i starten, fordi jeg glemte at drikke noget ekstra vand."

3 ud af 5 stjerner


INTONE:
Pia tester Ultratone:
Ultratone er en ny type skønhedsbehandling, hvor der anvendes ultralyd og elektronisk biostimulation til at stimulere og genopbygge muskler og væv med målrettede impulser.
Ultralyden hjælper til at løsne områder med fedt, fjerner appelsinhud og strækmærker, genopbygger kollagen og elastin, så vævet bliver fast igen, mens den elektroniske biostimulation styrketræner og opstrammer musklerne optimalt, så forbrændingen af fedt i de behandlede områder bliver optimalt og resulterer i en slank og fast krop.

Med Ultratone´s specielle ultralyd kickstarter cellefornyelsen, behandlingen følges op med biostimulering af de underliggende muskler, så det bristede væv nu igen får tilført næring med den forbedrede blodtilførsel.
Biostimulationen foregår ved, at der anbringes selvklæbende pads på huden, og en blid elektronisk strøm sammensat af forskellige frekvenser og impulser overføres gennem padsene til problemområderne. Bindevævet, blodsystemet, områder med fedt og lymfesystemet påvirkes, styrkes og forbedres, og behandlingerne er fuldstændig smertefri.

Behandlingsforløb:
Det anbefales med 2-3 behandlinger pr. uge i et par måneder.

Læs også: Væk med appelsinhuden - NU

Pia om behandlingen:

"Det har været en fantastisk oplevelse! Jeg er blevet behandlet tre gange om ugen i 1½ måneds tid sideløbende med egen træning og sund proteinrig kost. Behandlingerne tager godt fat, og man kan mærke sine muskler arbejde, men der er ingen smerter forbundet med det, og så er resultaterne forbløffende! Mine strækmærker er blevet betydeligt pænere og mindre synlige. Derudover har den store gevinst været, at jeg er blevet strammet helt gevaldigt op, og jeg er gået en størrelse ned i tøj. Alle mine mavekomplekser er pludselig afløst af stolthed over at have fået et ret flot maveskind. For første gang siden min graviditet GLÆDER jeg mig til at hoppe i bikinien til sommer!"

Fem ud af 5 stjernerLæs artiklen: Marlene og Maria slap af med strækmærkerne.
FACTS OM STRÆKMÆRKER
Strækmærker er bristninger i bindevævet, hvor de elastiske fibre i underhuden belastes så hårdt, at de viger fra hinanden, og overhuden giver efter.
Der er mange årsager til at strækmærker, og især overvægt, graviditet eller anden hurtig vækst er medvirkende til udviklingen af strækmærker, men også slanke kvinder i god fysisk form kan risikere at få strækmærker.
Man kan forsøge at forebygge strækmærker under en graviditet igennem korrekt ernæring, hvor underhudens elasticitet styrkes gennem sund og varieret kost med ekstra vitaminer og mineraler.
Blandt andet har C-vitamin stor betydning for dannelsen af kollagen i huden, så det anbefales at spise ekstra frugt og grønt suppleret med et eventuelt kosttilskud.


FACTS OM APPELSINHUD
Cellulitis - også kaldet appelsinhud - rammer for det meste kvinder, da det elastiske bindevæv som omgiver underhudens fedtceller er væsentlig blødere og løsere hos den feminine halvdel af befolkningen.
Kvinders bindevæv er generelt mere ufleksibelt, så når kvinden tager på i vægt, udvides fedtcellerne i underhuden, hvorefter de har tendens til at bule op mod hudoverfladen, hvilket resulterer i klassisk appelsinhud.
Cellulitis er fedtceller, der buller ud i huden pga. svaghed i hudens struktur.
Cellulitis er derfor ikke nødvendigvis et udslag af overvægt, men skyldes at hudcellerne ikke er stærke nok til at opretholde en fast hudstruktur.
Anlæg for cellulitis er arveligt, men det er muligt at holde de ujævne buler i skak gennem motion, sund kost og en omhyggelig kropspleje.