Vil du være den bedste ven?

Her er 5 gode råd til, hvordan du overhaler alle andre og bliver vennernes bedste ven. Det er nemt og du skal bare følge disse få retningslinjer, så er du godt på vej.

Det er, ifølge Woman´s Day, ikke meget arbejde der skal til, for at du kan blive en rigtig god ven. En venne-matching side, GirlFriendCircles.com, har blandt deres brugere lavet en undersøgelse, der peger på disse fem vigtige ting er grundstenene til et godt venskab:

1.

Brug tid sammen

Sørg for at sætte tid af i din kalender til at se dine venner. Det kan være en god idé at aftale et ugentligt møde, en madaften, eller I kan begynde at gå til yoga sammen.

Ifølge Shasta Nelson fra GirlFriendCircles.com er det vigtigt, at se sine venner jævnligt og der er mange måde at sørge for, det sker:

-Tag for eksempel ud og drik en smoothie eller kop the sammen efter yoga timerne, så I kan have noget kvalitetstid sammen og få snakket ud og delt ting.

LÆS OGSÅ: Den vilde historie om kvinden, der ikke ville se på sin nye mand hver dag, så kun slog ham ihjel

2.

Ros ros ros


Brokkeri og gode lange snakke er sundt i moderate mængder. Men prøv i stedet noget så simpelt som at give din ven en kompliment for noget, han eller hun har opnået, eller vildere endnu prøv at foretag jer noget nyt sammen.

Ifølge Shasta Nelson er de stærkeste venskaber dem, hvor man hepper på hinanden, støtter og roser hinanden…også gerne offentligt blandt andre.

3.

Pas på de sociale medier

Det er en fin ting at kommentere på et foto af jer sammen eller skrive en sjov ting på din venindes Facebook, så hun bliver mindet om, at du tænker på hende. Men pas nu på med at lade al kontakt foregå over nettet. Husk at mødes i det virkelige liv, for her kan du stille spørgsmål, uddele kram og lytte.

Prøv for eksempel at gøre noget ekstra til din vens fødselsdag. Det er nemt at sende en sms med et tillykke, men det vil varme ekstra meget, hvis du sender et kort, ringer op og synger en sang, eller sågar kigger forbi med en lille gave.

LÆS OGSÅ: Er du lidt for tyk? Aftal med en ven, at I sammen går på kur og få her tips til den nemme 8-timers kur

4.

Ring til en ven

Flytter du væk og efterlader en ven i den anden ende af landet eller er der andre grunde til, at I ikke kan ses så ofte som før, så stræb efter at ringe sammen mindst en gang om måneden, for jo længere tid der går, jo mindre er chancen for at du faktisk får ringet. Går der går for lang tid, er der virkelig mange ting, der skal snakkes om, siger Shasta Nelson:

-Det vil måske tage en time eller mere at snakke sammen, og du vil tænke, at du ikke har tiden til at snakke. Du fortæller jo ikke din ven om din dumme chef, før du også har hørt, hvordan hun har det.

Sørg derfor for at have flere jævnlige samtaler, for så er der ikke så meget, I skal igennem.

LÆS OGSÅ: Ryger din ven for meget? Se hvordan du kan sætte en stopper for det

5.

Lyt nu efter

Du skal ikke bare smile og nikke samtidig med, at du laver indkøbslister og gennemgår formiddagens arbejdsmøde i hovedet. Vær til stede og stil spørgsmål til de ting, du har hørt din ven sige. Bagefter går det forhåbentlig den anden vej, og du kan få lettet låget for alle dine sorger og bekymringer.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-