Stefanie testede Is Kuren: Mine børn var lidt misundelige

Stefanie har fået kickstartet sit vægttab med Ude og Hjemmes Is Kuren. Det første kilo røg på blot tre dage, og Stefanie har fundet motivationen til at fortsætte sit vægttab, så hun igen kan passe sit gamle tøj.

Sol, sommer og slankekur.

Normalt er sommeren ikke det oplagte tidspunkt at indskrænke kalorieindtaget, for ferien lokker med grill, is og kølige drinks, men med Ude og Hjemmes tredages iskur, er det faktisk muligt at gå ned i vægt, mens man spiser is. 44-årige Stefanie Møhring var frisk på at teste, om det nu også kan passe.

– Is Kuren er perfekt til mig, for jeg elsker is og hader at lave mad. Is passer også helt perfekt til vejret, siger Stefanie.

Hun bor lidt uden for Horsens med sin kæreste og to børn på tre og 11 år. Hun har altid været slank, men tog på i forbindelse med sin sidste graviditet.

– Da jeg blev gravid med mit yngste barn, gav jeg lods og tillod mig selv at spise de ting, som jeg normalt undgik. Jeg spiste alle de forbudte ting og fandt desværre ud af, at det smagte ret godt. Min kæreste og jeg har også hygget os lidt for meget, og det kan ses på min krop, siger hun.

Stefanie har gennem de sidste tre år taget ni kilo på, og dem vil hun gerne af med igen. Hun har gemt adskillige IKEA-poser med tøj, som hun håber, at hun en dag igen vil kunne passe.

– Jeg er frygtelig ked af, hvordan jeg er ud nu, og derfor håber jeg, at Is Kuren kan give mig det kick, der skal til, siger hun.

Nem at gå til

Stefanie købte på forhånd alt ind til kuren, så det var klar til førstedagen. Denne dag skulle hun spise normal morgenmad og frokost, mens aftensmaden bød på hjemmerørt Peach Melba-is med hindbær, mynte og hakkede mandler.

– Kuren krævede ingen forberedelse, opskrifterne var nemme at gå til, ogingredienserne var til at få overalt. Maden var lækker og sund, så hele familien kunne i princippet godt være med, siger hun.

De næste to døgn spiste Stefanie kun måltider baseret på is som Arme riddere med vaniljeis og bær til morgenmad samt ristet rugbrød med skyr, jordbæris og hindbær til frokost.

– Jeg troede, at jeg ville blive sulten undervejs, men det var jeg slet ikke, selv om jeg ikke spiste så meget, siger hun.

Aftensmaden bød på grøn honningmelon med jordbæris og kokos samt vaniljeis med chokolade, mysli og frugter. Til alle måltider drak hun vand.

– Det var dejligt at spise min egen mad og vide, at der var få kalorier i. Mine børn var lidt misundelige på, at jeg skulle spise is til aftensmad, men så fik de også is til dessert, fortæller hun.

 

Hunden Bastian har fået nogle ekstra gåture i de dage, hvor Stefanie testede Ude og Hjemmes Is kuren.

Hunden Bastian har fået nogle ekstra gåture i de dage, hvor Stefanie testede Ude og Hjemmes Is kuren.

 

God motivation

I løbet af kuren gik hun lange ture med sin hund og børn, spillede tennis og hjemmetrænede. Da kuren var ovre, viste vægten, at hun havde tabt et kilo.

– Det er jeg godt tilfreds med, for det har motiveret mig til at komme i gang med et egentligt vægttab. Jeg har fundet ud af, at der ikke skal så meget til at ændre ens vaner. Normalt kan jeg ikke lade være med at tage et stykke slik, når jeg går forbi posen, men i de tre dage kunne jeg godt lade være, fortæller Stefanie.

Hun har tidligere trænet meget og været medejer af to fitnesscentre. I dag arbejder hun i Toldstyrelsen og med transporttid, hus, have og to børn, er der ikke meget tid eller overskud til træning.

– Jeg leger med mine børn og går lange ture, men jeg savner at træne og skal også til det igen, understreger hun.

Nu har Stefanie fået et skub i retningen af en sund livsstil.

– Jeg har tænkt mig at følge kuren igen, for det er nemt og en let måde at tabe sig lidt. Det var starten, som jeg havde brug for. Jeg tror på, at jeg godt kan, smiler hun.