Afdødekontakt

Tanja fik kærlige råd fra morfar og far

20. december 2016 Af Joan Andersen. Foto: Morten Mejnecke og privat.
Foto: Morten Mejnecke
Tanja fik uventet afdødekontakt til både sin morfar og far, da clairvoyant Marzcia Techau kom på besøg. De vil begge hjælpe hende med at åbne sig mere, så hun kan mærke kærligheden fra folk omkring hende.
Tanja og clairvoyant Marzcia Techau

Allerede i bilen på vej til Gesten vest for Kolding får clairvoyant Marzcia Techau følgeskab af en robust herre med nogle budskaber, han gerne vil igennem med.

– Jeg håber virkelig, det er ham, hun vil i kontakt med, for ellers er jeg på den, siger Marzcia, inden hun møder 41-årige Tanja Rosager og hendes mor, Anny Olsen, 64 år, som begge er pædagoger.

Tanja har skrevet til Ude og Hjemme for at få en afdødekontakt.

Læs flere rørende historier om afdødekontakt

Clairvoyanten er synligt lettet, da Tanja bekræfter, at det er en mand, hun vil i kontakt med. Hun vil nemlig gerne i kontakt med sin elskede far, som døde af kræft i maven, da hun var 13 år. Hun vil også gerne i kontakt med sin morfar, som døde som 89-årig for to år siden. Vi aftaler, at det er vigtigst at få kontakt med hendes far, men det er der delte meninger om.

Clairvoyanten ved intet om de to mænd.

Afdødekontakt med morfar

– Først giver han mig fysiske ting, så stemninger. Vi skal være sikre på, vi har det rigtige link, siger hun og beskriver manden.

Han er en stærk mand, som på sine ældre dage er blevet slidt i kroppen. Til sidst blev han syg i lungerne og meget træt. Han arbejdede fra morgen til aften, men stressede aldrig. Når dagens gøremål er klaret, sidder han tungt foran fjernsynet. En stor del af hans identitet er landbruget og det at være på landet, lyder Marzcias beskrivelse.

Tanja og hendes mor kigger flere gange på hinanden. De kan ikke genkende Tanjas far, Vilhelm Olsen.

Ullas store sorg: Hvorfor døde min datter?

– Det er morfar, siger Tanja forbløffet.

Han fik en hjerneblødning, året før han døde, og trak vejret lidt besværet den sidste tid. Hans helt store passion var travheste, som han arbejdede med hele livet.

– Jeg er nødt til at arbejde med ham først, for han er virkelig insisterende. Han har noget på hjerte, svarer Marzcia.

Hun ser Tanja sammen med sin morfar, Mogens Kristiansen.

– Som barn fulgte du altid i hælene på ham som en slags kongens efterfølger. Du snakkede uafbrudt. Han har nydt det, selv om han ikke altid hørte efter, fortæller Marzcia.

Tanja og Anny griner over den præcise beskrivelse.

I Ude og Hjemme nr. 51, som er på gaden onsdag den 21. december, kan du læse, hvad Tanjas morfar og far har på hjertet.

Her kan du se nogle billeder af Tanja, hendes familie og seancen med Marzcia Techau:

 

Afdødekontakt: Tanja fik kærlige råd af morfar og far

Ude og Hjemmes nye Favorit Bog:

Favoritbog om Danmarks bedste clairvoyant

”Når ånderne banker på” er den sjette og nyeste i rækken af Favorit Bøger, som er udvalgt af Ude og Hjemme til dig. Du kan købe dem i Fakta, SuperBrugsen, Kvickly, Løvbjerg, ABC Lavpris samt udvalgte MENY.

De koster 49 kroner og står sammen med ugebladene ved kassen. Der kommer nye Favorit Bøger hver anden måned. Læs mere om bogen her >>

 

Sponsoreret indhold