Spirituelt

Heal mit hus: Grebet om anklerne af et spøgelse

14. marts Af Cecilie Lunding Tolversen
Cecilie er bange for at sove om natten. Det har hun været siden en ånd greb fysisk fat i hendes ankler en nat. Derfor har hun tilkaldt clairvoyant Rikke Rasmussen. Og meget tyder på, at områdets historie kan forklare den overnaturlige aktivitet i huset.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg har oplevet at vågne ved, at der stod en dame i fodenden af sengen og greb mine fødder, fortæller Cecilie, der har boet i det samme hus i Nordsjælland i 10 år.

– For nogle uger siden havde jeg også en følelse af, at der sad en mand i fodenden af sengen. Man kan have mange livlige drømme, men det her... jeg var jo vågen, siger Cecilie.

Utrygheden er tydelig hos Cecilie og hendes familie. Hun savner at kunne gå roligt i seng om aftenen. Derfor har hun tilkaldt clairvoyant Rikke Rasmussen, der skal undersøge, om der er åndelig aktivitet i huset.

De lyde, der er om aftenen, dem har jeg brug for at vide, at det bare er normale huslyde. Jeg har brug for at få det renset.

Cecilie

Der går ikke lang tid, før Rikke får sporet sig ind på en voldsom aktivitet i husets tilbygning.

– Når jeg er ude og lave husrensning, går jeg op, hvor energien er mest koncentreret. Jeg begynder at åbne op for den energi, der er omkring huset, forklarer Rikke, som fornemmer en mand, der har brug for at så fred.

I afsnit 5 af Heal mit hus kan du se, hvordan hele seancen forløb. Se videoen i ALLY-appen.

Sponsoreret indhold