Mellem himmel og jord

17-årig til Anne-Marie Østersø: Min far drikker

14. februar 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
En ulykkelig 17-årig søger råd hos clairvoyante Anne-Marie, fordi hendes far drikker. Hun kan næsten ikke holde ud at besøge ham og har forgæves forsøgt at få sin mor til at hjælpe.

Hej Anne-Marie

Jeg er skilsmissebarn og har svært ved at besøge min far, der drikker alt for meget. Alligevel synes jeg, at det er synd for ham, hvis jeg ikke kommer hos ham. Jeg har talt med ham om, at jeg ikke kan lide, at han drikker, og nogle gange kan jeg godt se, at han virkelig prøver at lade være, når jeg er på besøg. Men det ender som regel altid med, at han alligevel skal have en enkelt, og så går jeg grædende derfra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg er 17 år, og min mor synes, at jeg skal lade være med at besøge ham, men det kan jeg altså ikke. Jeg håber, at der er nogle, der kan hjælpe ham ud af misbruget, men det er, som om alle i hans familie lukker øjnene for det. Jeg har talt med en kvinde, der tog med hjem til ham. Men han ville ikke i behandling, da han ikke mener, at han har et misbrug.

Hvad skal jeg gøre; fortsætte med at besøge ham, eller blive væk? Jeg vil have svært ved ikke at besøge ham, da jeg jo elsker ham.

Kærlig hilsen
Tyren

LÆS OGSÅ: Flasken kom før børnene for Marianne

Kære Tyr

Det er klart, at du elsker din far, og det gør mig virkelig ondt, at du skal tage ansvar for hans misbrug. Det er bestemt ikke rimeligt. Jeg synes, du skal indkalde til et familieråd, hvor din mor er med sammen med nogle fra din fars familie og eventuelt din fars venner.

Måske kan I lægge en plan, så du kan kaste ansvaret over på voksne mennesker i stedet for at bære det selv. Du kan også kontakte foreningen Tuba, der rådgiver unge opvokset i familier med misbrug. Jeg håber, du får hjælp. Skriv endelig til mig og fortæl, hvordan det går.

Kærligste tanker fra
Anne-Marie

Sponsoreret indhold