Mellem himmel og jord

Anne-Marie Østersø: Du bør hjælpe din svigermor

26. juli 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Helle er bekymret, fordi hendes svigermor planlægger at flytte tættere på. Hun og hendes har tidligere fået en del hjælp af svigermoderen, når deres børn skulle passes, men nu er de store, så det er ikke nødvendigt længere. Clairvoyante Anne-Marie har dog et helt andet syn på den sag, for hun mener, det er Helles tur til at hjælpe.

Kære Anne-Marie
Vi bor i en lille by uden for København, hvor min søster i øvrigt også bor. Nu har min svigermor meddelt, at hun også flytter hertil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har ikke brug for hjælp

Det er egentligt hyggeligt nok, men jeg er bange for, at hun kommer til at fylde alt for meget i vores hverdag. Vi har to teenagepiger på 14 og 17 år, så vi har ikke brug for samme hjælp som tidligere. Hun har før været en stor hjælp, som vi har været meget glade for, og jeg tror, at min svigermor mener, at vi stadig har brug for hende.
Jeg kan ikke lide at sige til min mand, at jeg synes, det er en dårlig idé, at hun flytter hertil. Jeg vil gerne høre din mening. Hvordan du tror det bliver?
Kærlig hilsen Helle

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Svigermor flyttede med

Nu er det svigermors tur

Kære Helle
Jeg tror nu ikke, at din svigermor har tænkt, at hun skal hjælpe jer så meget fremover. Hun er vist ikke helt ung længere, og det er nok nærmere jer, der skal hjælpe hende.
Jeg forstår godt, at din svigermor gerne vil bo tættere på jer. Og er det ikke rimeligt nok, at hun som ældre får glæde af jer, når I tidligere har fået hjælp af hende? Det mener jeg.
Jeg tror ikke, der bliver problemer med, at hun kommer rendende hele tiden, hvis det er det, du frygter. Men som sagt tror jeg, at hun om nogle år får brug for jer.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold