Mellem himmel og jord

Anne-Marie Østersøs brevkasse: Du er en mobber

9. juli 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Tvillingen har fået en ny kollega, der er uden humor, og det påvirker stemningen på hele arbejdspladsen. Men clairvoyante Anne-Marie har et helt anderledes syn på den sag, for hun mener, at Tvillingen er skyld i problemerne...

Hej Anne-Marie

Jeg arbejder på en lille arbejdsplads, hvor vi har det sjovt med hinanden. Nu har vi imidlertid fået en ny medarbejder, som slet ikke passer ind i vores team. Hun siger intet, og hvis man forsøger at være sjov, kan man mærke, at hun bliver fornærmet. Hun har klaget til vores chef, fordi hun føler sig mobbet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efterhånden har hun været hos os i et år, så hun må da efterhånden have lært tonen at kende. Jeg føler, at hun overreagerer, og stemningen er lidt trykket. Jeg mener, at hun bør finde et andet job, hvis hun ikke kan lide lugten i bageriet.

Kan du se, om hun holder op, eller hvad der sker? Der er kommet en anden og mere kedelig tone på arbejdspladsen.

Hilsen
Tvillingen

Læs også: Ofre for mobning får stress

Kære Tvilling

Jeg fornemmer, at din kollega virkelig har følt sig mobbet, og at det har været meget svært for hende at gå til jeres chef. Men hun har været udsat for mobning, og du har desævrre været den værste.

Du kalder det sjov, jeg kalder det mobning, og jeg synes bestemt ikke, hun skal finde sig i det. Du og de andre skal tænke over jeres tone, og måske kan man vende det om og sige, at hvis du ikke kan lide den nye lugt i bageriet, må du finde en anden arbejdsplads!

Til sidst vil jeg rose din chef for at gøre noget ved problemet.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold