Mellem himmel og jord

Anne-Marie Østersøs brevkasse: Hold øje med utroskab

16. april 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
Jomfruens mand er oftere vred og opfarende, kommer senere hjem og gider ikke sex, og Jomfruen er i vildrede om, hvad der er på færde. Clairvoyante Anne-Marie er ikke i tvivl om, at der er noget galt, og at Jomfruens mand formentlig er utro. Læs Anne-Maries råd her:
Mand er vred på kvinde. Utroskab

Kære Anne-Marie

Jeg føler, at min mand hele tiden skaber konflikter, og det har han aldrig gjort før. Han kommer også senere hjem fra jobbet, fordi han er begyndt at træne. Det er selvfølgelig godt med motion, men det betyder også, at han trækker sig mere og mere fra mig. Vi har været gift i 10 år og har en datter på 8, og jeg elsker ham højt, men ved ikke hvilket ben jeg skal stå på. Kan du hjælpe? Vi har altid haft et godt sexliv, det er helt holdt op.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Venlig hilsen
Jomfruen

LÆS OGSÅ: Utroskab ødelagde mit liv

Kære Jomfru

Tak for dit brev, som jeg har forkortet en del. Jeg er altid varsom med at beskylde andre for utroskab, men her bliver jeg nødt til at sige til dig, at du må få øjnene op. Der er meget, der tyder på, at din mand er dig utro, og det synes jeg, du skal konfrontere ham med. Også selv om du sikkert er bange for svaret. Det er værre at gå i uvished, som du gør nu. Det er ikke til at holde ud, så hellere klare linjer.

Det er ikke i orden, at han trækker sig og får dig til at føle dig forkert, når det måske er ham, der er ved at ødelægge jeres forhold. Spørg ham direkte, om han er dig utro. Jeg er sikker på, at du kender ham så godt, at du vil vide, om han taler sandt, når han svarer. Så må du tage den derfra.
Måske du inderst inde selv har tænkt på utroskab, og du må ikke tøve med at få ham i tale.

Kærligste tanker fra
Anne-Marie

Sponsoreret indhold