Mellem himmel og jord

Anne-Marie Østersøs brevkasse: Kamp om mors arv

11. februar 2016 af Anne-Marie Østersø. Foto: Morten Mejnecke
Hun har hævet 25.000 kr. af sin døde mors penge, og nu har hendes søster fundet ud af det.

Kære Anne-Marie

Jeg er blevet uvenner med min søster på grund af en arv fra vores mor. Jeg hævede penge i banken, inden min mor døde, og det har min søster opdaget, og nu forlanger hun halvdelen af beløbet. Det drejer sig om omkring 25.000 kroner, så det er ikke så mange penge.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Mickey og mor taber sig sammen med Holbæk Modellen

Det hører med til historien, at min søster aldrig har besøgt min mor, mens hun har boet på plejehjem. Det er min mand og jeg, som har taget slæbet, og derfor synes jeg, at det er fair, at jeg får lidt for alt det, vi har gjort. Det er min søster ikke enig i, og derfor er vi uvenner. Jeg ved ikke, om jeg skal droppe hende eller sende pengene.

Hvad mener du?

Venlig hilsen ”Arvingen”

Kære ”Arving”

Din søster skal have de penge, der tilfalder hende, og derfor må du sende de 25.000 kroner. Jeg forstår godt dit argument med, at du har taget dig af jeres mor, men jeg tror, at din søster føler sig bedraget af dig. Det kunne være, at hun havde givet dig nogle af pengene, hvis du ikke havde taget dem på forhånd.

Du skriver, at 25.000 ikke er mange penge, men det er det for nogle.

LÆS OGSÅ: Jane ofrede alt for sin søn: Kristoffer var død i to timer

Desværre tror jeg, at jeres forhold har taget skade af arvestriden – i hvert fald i en periode. Jeg kan dog se, at I finder sammen igen senere.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold