Mellem himmel og jord

Anne-Marie Østersøs kontante råd: Tilgiv ham ikke

23. februar 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Jettes kæreste har flere gange forladt hende for at vende tilbage nogle måneder senere og bede om tilgivelse. Det skal stoppe, mener clairvoyante Anne-Marie - og det er udelukkende op til Jette ...

Kære Anne-Marie
Min kæreste og jeg har været sammen i 10 år med et par pauser, og nu har han igen forladt mig. Det er altid ham, der går, og mig, der står med åbne arme, når han kommer tilbage. Denne gang er jeg dog i tvivl. Jeg er næsten sikker på, at han kommer igen, og jeg elsker ham, men det gør mig utryg og usikker, at han forlader mig og bliver væk i nogle måneder. Jeg synes, jeg fortjener bedre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvordan står jeg imod?

Kan jeg stå imod, når han atter dukker op? Har du et godt råd til mig. Jeg vil lige nævne, at vi aldrig har boet sammen.
Jeg vil også gerne høre, om jeg snart får en mindre lejlighed? Jeg føler ikke, at jeg har brug for alt den plads, efter at mine børn er flyttet hjemmefra. Kan du se, om jeg bliver mormor?

Hilsen fra Jette

LÆS OGSÅ: Brev til Mimi: Han udnytter dig

Du fortjener bedre

Kære Jette
Du har helt ret i, at du fortjener bedre, og du skal give slip på din ekskæreste. Når han forlader dig gang på gang, skyldes det, at han møder andre kvinder. Men mon ikke du ved det? Det skal du bestemt ikke finde dig i, og det er kun dig, der kan sige fra.
Prøv om du kan gøre en masse godt for dig selv. Find nye fritidsinteresser, gå ud med dine veninder og hav fokus på alt andet end ham. Jeg tror, at du denne gang ser det hele mere klart, og derfor er det nemmere for dig at afvise ham, når han står der igen.
Du flytter sidst på året, og du skal nok blive mormor, men der går omkring tre år, før det sker.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold