Mellem himmel og jord

Anne-Marie tester Slankeklubben

18. april 2013 af Redaktion
35-årige Anne-Marie Zimmerman vil de kommende 12 uger fortælle åbent og ærligt om sin kamp mod vægten i Slankeklubben.

Anne-Marie Zimmerman

Startvægt: 117 kilo

Højde: 170 cm

BMI start: 40,5

Taljemål start: 120 cm

Hoftemål start: 135 cm

Anne-Marie:
Jeg er enlig mor til en dejlig datter på 7 år, og vi bor i Slagelse. Jeg har også en dejlig kæreste, som er i topform og løber meget, bla. halvmaraton.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg arbejder til dagligt som direktionssekretær på HARIBO (hvilket jo ikke gør et vægttab nemmere!) og har egen oversættervirksomhed ved siden af.

Min hverdag er meget travl, så ofte ryger jeg i med den hurtige og mindre sunde mad, selvom jeg ved alt om hvad jeg burde spise...

Anne-Marie og Slankeklubben

De kommende 12 uger vil Anne- Marie teste Slankeklubben. Som alle andre medlemmer af Slanklubben får hun personlig hjælp af en diætist og en motionsvejleder. Du kan også tabe op til et kilo om ugen med Slankeklubben

LÆS MERE OM SLANKEKLUBBEN HER

Jeg vejer nu 116 kg, som jo er pænt for meget i forhold til min højde på 1.70...Jeg ville rigtig gerne ned og veje et tocifret tal, om det er 98 eller 78 spiller faktisk ingen rolle, alt under 100 vil være en sejr!

Jeg har de sidste 15 år vejet for meget og kæmper en daglig kamp med vægten efter rygestop og kiloene som sneg sig på, da jeg ventede min datter. Jeg elsker god mad (ofte for fed og kuylhydratholdig) ofte i for store portioner og sager som god rødvin, is og chokolade er heller ikke af vejen.

Jeg er begyndt at løbetræne, både fordi jeg gerne ville kunne deltage i 10 km. løb næste år sammen med kæresten, men selvfølgelig også for mit eget velværes skyld - og ikke mindst for at min datter, som ellers selv er slank og sund, har en mor at se op til og at være aktiv med.

Læs også: Hvilken træningsform passer dig bedst?

Læs også: Motion du har tid, plads og råd til

Sponsoreret indhold