Mellem himmel og jord

Anne-Maries brevkasse: Svigtet af vennerne

2. maj 2016 af Anne-Marie Østersø
Vennerne svigtede, da Grethe og hendes mand mistede deres eneste barn. Clairvoyant Anne-Marie Østersø er klar med et godt råd.

Kære Anne-Marie

Vi mistede vores eneste barn for et år siden på grund af sygdom. Da jeg ringede og fortalte det til et vennepar, fik jeg den besked, at det jo var forventet, og at det var bedst sådan.

Vennerne svigtede

Samtidig fortalte de, at de ikke kom til begravelsen, for det var for langt at køre. De sendte heller ikke blomster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derefter hørte vi ikke fra dem i et par måneder, og jeg havde besluttet mig for, at jeg ikke ville invitere dem til min runde fødselsdag. Men så ringede de selv for at spørge, om de ikke skulle med til fødselsdagen. Jeg blev så forbavset, at jeg inviterede dem.

Er det mig, der er for sart? Hvad skal vi med de venner, når de ikke støtter i svære tider? De har flere gange inviteret sig selv, så vi bor åbenbart ikke for langt fra hinanden, når der er mad på bordet. Men da jeg skulle sige farvel til min eneste datter, var de der ikke.

Kærlig hilsen Grethe

(Fortsætter under billedet)

Få svar på alt mellem himmel & jord hos clairvoyant Anne-Marie Østersø hver uge i Ude og Hjemme

Kære Grethe

Det gør mig virkelig ondt, at du har mistet det dyrebareste, du havde, din datter.

Med hensyn til vennerne skal du ikke bruge så meget som et minut mere på dem. De er ikke værd at samle på og har kun gjort din sorg større, eftersom du nu også skal leve med skuffelsen over, at de ikke har været der for dig og din mand.

Jeg synes, at du skal slette dem fra din telefonliste. Hvis de ringer, skal du være ærlig over for dem og fortælle, hvad du mener om deres opførsel.

Jeg sender dig min dybeste medfølelse og ønsker dig og din mand alt godt fremover.

Kærlige tanker

Anne-Marie

Sponsoreret indhold