Mellem himmel og jord

Anne-Maries brevkasse: Trist og barnløs

9. marts 2016 af Anne-Marie Østersø
Merethe har forsøgt med flere behandlinger, men intet har virket. Hun er trist og barnløs – derfor har hun skrevet til clairvoyant Anne-Marie Østersø.

Hej Anne-Marie

Jeg er en kvinde på 49 år, som ikke har fået børn, og det er en stor sorg for mig. Jeg ved ikke, om jeg skal give op og trøste mig med, at jeg har to dejlige niecer, som jeg er gudmor til.

Jeg føler mig ikke gammel, men jeg kan godt se, at jeg heller ikke er ung mere. Jeg har prøvet flere behandlinger, men intet er lykkedes. Er det min skæbne ikke at få børn? Vil en psykolog kunne hjælpe mig videre?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærlig hilsen Merethe

LÆS OGSÅ: Johan fra Nybyggerne mistede kæreste og ven i tragedie

Kære Merethe

Det er desværre din skæbne ikke at få børn i dette liv. Det er hårdt at nå til den erkendelse, og jeg tror, at det vil hjælpe dig at tale med en psykolog. Du kan også kontakte ”Landsforeningen for Ufrivilligt Barnløse”, hvor du kan møde ligestillede og dele dine tanker.

Men når det er sagt, skal du også nyde dine niecer, som du vil knytte dig mere og mere til med tiden. Jeg ved godt, at det ikke er det samme som at have sine egne børn, og jeg forstår til fulde, at det er svært for dig nu. Men jeg ved også, at du nok skal finde noget, som kan give dit liv værdi, og jeg føler, at du bliver en lykkelig kvinde.

Kærlige tanker fra Anne-Marie

LÆS OGSÅ: Min mand fik barn med en anden

Få svar på alt mellem himmel og jord i Anne-Marie Østersøs brevkasse hver uge i Ude og Hjemme.

Sponsoreret indhold