Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Jeg er ensom

5. september 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
Stenbukken er 25 år og bor alene, og selv om hun har familie og venner, føler hun sig ofte ensom. Clairvoyante Anne-Marie mener, at Stenbukken skal have styrket selvværdet, før hun er klar til at finde kærligheden. Læs hendes råd her.

Kære Anne-Marie
Jeg er en pige på snart 25 år, og jeg flyttede hjemmefra for to år siden. Jeg har en god familie, men alligevel synes jeg, at livet er lidt ensomt. Jeg savner en af dele tilværelsen, og jeg savner at have flere veninder. De veninder, jeg har, har kærester, og derfor ses vi ikke så tit. Desværre føler jeg, at de kun kan mødes, når de keder sig.

Drømmer om at stifte familie

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre for at få en kæreste? Det er ikke lige mig at gå i byen, og jeg har heller ikke meget selvtillid. Kan du se, om jeg får familie? Det håber jeg, for jeg elsker børn. Jeg håber i det hele taget, at der venter mig noget godt. Jeg har ikke rigtig tro på fremtiden.
Kærlig hilsen stenbukken

Lær et nyt sprog

Kære stenbuk
Jeg kan sagtens forstå, at du savner en kæreste, især hvis alle dine veninder er i parforhold.Men du skal tage det roligt, for du skal nok få hele pakken med tiden. Det er min fornemmelse, at du elsker at rejse, og jeg vil anbefale dig at lære et nyt sprog. Det vil du være god til, og det vil løfte dit selvværd.
Jeg tror også, det er derigennem, du møder nye bekendtskaber, som kan blive til venskaber og måske også romantik! Måske kan du finde nogle rejsefæller?
Jeg ved godt, jeg får det til at lyde nemt. Det er det ikke, for det kan være svært at række ud. Men det er altid en god idé at tage på et kursus, hvis man vil lære nye mennesker at kende.Til sidst vil jeg råde dig til at kræve mere af dine veninder. Du skal ikke føle, at du kun er god nok, når de keder sig. Hvis det er tilfældet, er du bedre tjent uden dem.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold