Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Jeg har mistet mine kære

26. december 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
Stenbukken har oplevet mange dødsfald blandt sine nærmeste og er i stor sorg. Nu har hun også mistet sit job, og hun vil vide, om der snart er et lys i mørket for hende. Læs clairvoyante Anne-Maries svar her …

Kære Anne-Marie
Jeg har været gennem en hård tid, hvor jeg mistede min søn i en ulykke samt mistede min mand og mine forældre. Nu er jeg lige blevet fyret, og det hele er sket i løbet af få år.

Jeg er i mørket

Jeg føler, at jeg bevæger mig meget i mørket, hvis man kan sige det sådan. Kan du se, om jeg får et nyt job, og om jeg kan blive boende, hvor jeg bor?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg håber, du svarer. Jeg har ikke lyst til at gå til psykolog, men jeg kan mærke, jeg har brug for at tale med nogen. Kan du anbefale en vej? Er der godt nyt?

Kærlig hilsen stenbukken

Slip nogle af bekymringerne

Kære stenbuk
Åh, hvor gør det mig ondt med alle de kære, du har mistet. Hvor ville jeg ønske, jeg kunne give dig et stort kram og sige, at alt bliver godt igen.
Lysere tider kan synes meget langt væk, og så skal du ovenikøbet til at bekymre dig om praktiske ting, efter at du er blevet fyret.

Jeg har dog gode nyheder, for du skal nok finde et nyt arbejde snart, og det betyder, at du kan blive boende i dit hjem. Du skal søge inden for den samme branche – på kontor – og jeg er sikker på, at du mere eller mindre får det første job, du søger.

Slip dine bekymringer om bolig og økonomi, for det skal nok falde på plads.Med hensyn til at finde en at tale med vil jeg anbefale dig at kontakte præsten i dit sogn. Jeg fornemmer, det er en dygtig præst, og jeg tror, det vil være givtigt. Skriv til mig og lad mig høre, hvordan det går med dig.

Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold