Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Bedsteforældrene gør forskel

3. januar 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Tyren er ked af, at hendes datter aldrig bliver inviteret, når hendes svigerforældre er sammen med deres andre børnebørn. Det har hun sagt ligeud til svigermoderen, og det var ikke populært.

Kære Anne-Marie

Jeg er kommet på kant med mine svigerforældre, fordi jeg føler, at de gør forskel på børnebørnene. De har en datter, som har tre børn, og jeg har et barn med deres søn. De passer tit min svigerindes børn, som de tager i zoologisk have, Tivoli og så videre, og de spørger aldrig, om vores datter vil med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mangler overskud

Min mand siger, at det er, fordi de ikke har overskud til fire børn på en gang, men så kunne de jo tilbyde at tage hende med en anden dag. Jeg ved ikke, hvad det handler om, men vores datter, der snart er 10 år, er begyndt at spørge om, hvorfor hun ikke skal med.

Jeg valgte at sige det til min svigermor, og jeg kunne mærke, at hun blev stram i ansigtet. Efterfølgende har min svigerfar sagt til min mand, at jeg var gået over stregen, og at de ikke mente, at de gjorde forskel. Min mand er konfliktsky, så han undskyldte på mine vegne. Det gjorde mig gal, for jeg har ikke gjort noget forkert. Siden har de haft min datter med i biografen to gange, og det fortæller mig, at de inderst inde ved, at jeg havde ret. Hvad mener du?

Hilsen Tyren

LÆS OGSÅ: Svigermor flyttede med

Kære Tyr

Først vil jeg sige, at du bestemt ikke har gjort noget galt ved at konfrontere din svigermor. I virkeligheden burde din mand have gjort det, for der er åbenlyst blevet gjort forskel på børnebørnene. Nu har de imidlertid taget dine ord til efterretning og inviteret jeres datter med. Lad os håbe, det fortsætter, for som du skriver, viser det, at de godt ved, de har begået en fejl. Jeg vil dog sige til dine svigerforældres forsvar, at jeg ikke fornemmer, de bevidst har valgt jeres datter fra. Nu skal du lade det ligge og se fremad, for jeg er sikker på, at jeres datter ikke bliver glemt fremover.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold