Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Chefen kan ikke lide mig

5. april 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Vægten får gang på gang problemer med sine chefer, fordi hun siger sin mening. Det mener hun, at hun har ret til, men clairvoyante Anne-Marie råder hende alligevel til at overveje sine ord grundigt.

Hej Anne-Marie
Jeg ved ikke, hvad der er med mig! Jeg har lige skiftet job, fordi jeg ikke kunne med chefen. Den nye chef var flink til at begynde med, men nu står jeg med samme problem igen. Så kunne jeg lige så godt være blevet på den tidligere arbejdsplads.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg siger min mening

Jeg arbejder i en instition, og er ellers glad for mit job, men jeg løber åbenbart ind i chefer, som har brug for at manifistere deres magt over mig. Jeg er typen, der siger min mening højt, og det er åbenbart ikke velkomment. Det kan da ikke være rigtigt, at man ikke må sige, hvad man mener. Jeg overvejer at søge nyt job igen, men hvis det fortsætter, kan jeg lige så godt blive. Kan du fortælle, hvad det handler om?
Med venlig hilsen Vægten

LÆS OGSÅ: Brev til Mimi: Mobbet på jobbet

Svært med autoriteter

Kære Vægt
Jeg tror, at du hele livet har haft det svært med autoriteter. Det begyndte formentlig med, at du havde problemer i forhold til din far, og nu har du mistet respekten for autoriteter og provokerer dem mere eller mindre bevidst. Og så kommer balladen. Jeg vil derfor mene, at du først skal gribe i egen barm for at se, om der er noget, du måske kan ændre. Selvfølgelig skal du sige din mening - hvis det er relevant i forhold til dit arbejde! Det tror jeg nemlig ikke altid, det er. Jeg tror ikke, det bliver meget anderledes på en ny arbejdsplads medmindre du arbejder med dig selv.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold