Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Dagbogen afslørede en uventet hemmelighed

13. august 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Fiskens datter har været trist og knuget i et stykke tid og for at finde en forklaring, har Fisken læst i hendes dagbog. Den afslørede en uventet hemmelighed...

Kære Anne-Marie

Jeg er desværre kommet til at kigge i min datters dagbog. Jeg ved, det er forkert, men jeg følte, hun har været trist den senere tid, og derfor blev jeg fristet.

Nu har jeg læst i dagbogen, at hun er til piger, og at hun er meget bekymret for, hvordan vi vil tage det. Jeg har sådan lyst til at gå ind på hendes værelse og holde om hende og sige, at vi elsker hende uanset hvad. Men hvis jeg gør det, vil jeg jo afsløre, at jeg har læst i dagbogen, og jeg er bange for at miste hendes tillid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad kan jeg gøre, for at hun ikke føler sig forkert eller unormal, for hun er den dejligste pige. Jeg håber, du kan hjælpe mig. Jeg har så svært ved at kigge hende i øjnene.

Kærlig hilsenFisken

Læs også: Måske er jeg homoseksuel?

Kære Fisk

Jeg vil anbefale dig at gå ind på din datters værelse og fortælle hende, at du føler, at hun virker trist. Spørg, om der er noget, hun går og tumler med.

Det er jo ikke forkert, at du har fornemmet hendes tristhed, og jeg tror, at hun vil åbne sig for dig og fortælle sin hemmelighed. Det vil være en stor lettelse for hende, og i familien kan I igen kigge hinanden i øjnene.

Kærlig hilsenAnne-Marie

Sponsoreret indhold