Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Det er for sent at få børn

8. december 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Jomfruen er barnløs, men overvejer at blive pædagog eller få et plejebarn for på den måde at få børn i sit liv. Samtidig har hun problemer med sin bonusdatter. Clairvoyante Anne-Marie råder hende til ikke at bekymre sig for meget.

Hej Anne-Marie
Jeg er en kvinde, som desværre ikke har nået at få børn. Nu er jeg blevet 44 år, og jeg har accepteret det. Jeg overvejer dog at tage en pædagoguddannelse, så jeg på den måde kan komme tæt på børn. Er det for sent at gå i gang?
Min mand har en datter, som vi har meget kontakt til, men jeg kan ikke finde ud af, om hun synes, jeg er for meget! Hun er 15 år, og jeg har kendt hende, siden hun var 2. Når hun er hos os, har hun hele tiden planer, og vi savner begge samværet med hende.
Jeg håber, du kan kaste lidt lys over vores liv? Som alternativ til pædagoguddannelsen har jeg overvejet, at vi kunne få et plejebarn, men det er min mand ikke interesseret i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kærlig hilsen
Jomfruen

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Jeg er bekymret for min singledatter

Kære Jomfru
Jeg synes bestemt, du skal gå i gang med pædagoguddannelsen. Det er ikke for sent, og det vil være mere rigtigt for dig end at få et plejebarn.
Din mands datter er blot ligesom alle andre teenagere; hun er ved at blive voksen og har ikke længere samme behov for at være sammen med jer, men foretrækker sine venner. Det har intet med hverken dig eller din mand at gøre, så det skal I ikke tage så tungt. Hun skal nok komme tilbage til jer. Jeg fornemmer, at hun er en stærk pige, som I ikke skal bekymre jer om.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold