Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Ensom uden en kæreste

20. januar 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Stenbukken er sund og rask og har familie og venner, men hun føler sig alligevel ensom og ulykkelig, for hun savner en kæreste. Clairvoyante Anne-Marie råder hende til at begynde et helt andet sted, når hun skal finde kærligheden ...

Hej Anne-Marie
Jeg ved, at der sikkert er rigtig mange, der skriver til dig. Men nu forsøger jeg også, og jeg håber, at du har tid til at hjælpe mig.
Mit problem er, at jeg føler mig trist og ensom, og jeg er bestemt ikke lykkelig. Det er lige meget, hvor mange mennesker jeg har omkring mig, så er jeg tom indeni.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg synes, at jeg burde være glad og lykkelig, for jeg er sund og rask, og jeg har dejlige venner og veninder samt en fantastisk mor. Alligevel kan jeg ikke finde ro. Jeg føler mig tom og higer efter kærlighed, men jeg kan ikke finde en sød kæreste.

Med venlig hilsen
Stenbukken

LÆS OGSÅ: 17-årige Stefanie skiftede skole hvert år: Jeg var altid ensom

Kære Stenbuk
Tak for dit brev. Livet er ikke altid, som vi ønsker det, heller ikke selv om vi tilsyneladende har alt omkring os.
Jeg kan se, at du skal fokusere mere på dit arbejde. Du er en klog pige, men du bruger ikke alle dine ressourcer. Jeg fornemmer, at du er meget kreativ, men slet ikke gør brug af disse evner. Mon ikke du godt ved, at der gemmer sig noget der?
Hvis du fokuserer på din kreativitet, vil dit selvværd langsomt løfte sig, og dermed vil du blive i bedre humør og åbne dig for kærligheden. Jeg tror, du møder en mand inden for de næste to år. Han har på en eller anden måde noget med udlandet at gøre.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold