Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Forelsket i venindens søn

25. juni 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Tvillingen på 37 år flirter med sin venindes 27-årige søn, men hun er ikke helt sikker på, at veninden vil blive begejstret for at få hende som svigerdatter. Læs clairvoyante Anne-Marie råd her ...

Kære Anne-Marie

Jeg står i et stort dilemma, som jeg håber du kan hjælpe mig med. Jeg er 37 år og har en veninde på 50 år, der har en søn på 27. Han er begyndt at skrive til mig, og jeg må indrømme, at jeg synes, han er lækker, og jeg vil rigtig gerne se ham. Men det kan jeg ikke rigtig lide, når jeg er veninde med hans mor.

Hun taler tit om, at hun håber, han finder en sød pige. Jeg tror, hun ser mig som jævnalderende, selv om der er stor aldersforskel, og jeg ved ikke, hvordan hun ville reagere, hvis hendes søn kom hjem og præsenterede mig som sin kæreste. Skal jeg fortælle ham, at vi må stoppe med at skrive sammen, eller skal jeg kaste mig ud i dette eventyr? Jeg håber, du kan give mig et svar.

Kærlig hilsen Tvillingen

LÆS OGSÅ: Susan og Michael: Alderen betyder intet

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Tvilling

Jeg tror, at uanset hvad jeg svarer, vil du kaste dig ud i eventyret. Men jeg fornemmer også, at du hurtigt finder ud af, at det ikke skal være jer to, og derfor synes jeg, at I skal holde lav profil over for din veninde. Men måske har du brug for et lille eventyr, og det kan du få med ham.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold