Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Han droppede mig uden forklaring

5. juli 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Fisken mødte en mand via netdating, som hun så småt var begyndt at forelske sig i, da han droppede hende uden forklaring. Nu svarer han ikke på hendes sms'er, og hun vil gerne vide, hvad hun har gjort forkert. Læs clairvoaynte Anne-Maries svar her ...

Kære Anne-Marie
Jeg har datet en mand i flere måneder, vi har haft det dejligt, og jeg blev langsomt mere og mere forelsket i ham. Jeg mødte ham på en datingside, selv om jeg helst vil møde folk i virkeligheden.
Det var min veninde, der foreslog, at jeg prøvede netdating, og det har jeg nu inderligt fortrudt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad har jeg gjort forkert?

Fra den ene dag til den anden afbrød han kontakten. Det skete, efter at jeg virkelig var blevet ramt af Amors pil. Jeg fik en sms, hvor han skrev, at det havde været dejligt at lære mig af kende, men at han måtte videre. Jeg skrev tilbage og spurgte, om vi ikke kunne tale sammen om, hvad der var galt, men jeg har intet hørt fra ham siden.
Jeg har overvejet at opsøge ham, men det virker også desperat. Jeg ville bare så gerne vide, hvorfor han ikke vil mig mere. Har du et bud på det? Det kan måske hjælpe mig videre, at jeg ved, hvad jeg har gjort forkert?
Kærlig hilsen Fisken

LÆS OGSÅ: Han knuste mit hjerte

Han vil ikke bindes

Kære Fisk
Åh, sikke noget. Når vi bliver forladt, spørger vi os selv, hvad vi har gjort forkert. Men for mig at se, har du absolut ikke gjort noget forkert. Du har blot mødt en mand, som slet ikke var parat til et forhold. Da jeres dates begyndte at minde om et mere fast forhold, trak han sig. Det skyldtes ikke, at han ikke kunne lide dig mere, men at han ikke ville bindes.
Set med vores øjne virker det måske underligt. Men hvis han fra begyndelsen havde sagt, at han kun ønskede sex, havde du nok trukket dig. Det er tarveligt af ham, men du skal i hvert fald ikke bryde din hjerne med, om du har gjort noget forkert. Du skal glemme alt om ham og bestemt ikke opsøge ham, men slette hans telefonnummer.
Samtidig skal du huske på, at ikke alle mænd er som ham. Kærligheden findes derude. Jeg fornemmer, at du mod juletid møder en ny mand, som vil være klar til et forhold. Der er håb og lys forude.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold