Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Han elsker mig ikke mere

17. maj 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Helles mand har truet med at flytte, og efter otte års parforhold mener han pludselig, at han aldrig har elsket hende. Hun tror, at han har en affære. Clairvoyante Anne-Marie er enig i mistanken, men det er ikke ensbetydende med, at han forlader hende ...

Kære Anne-Marie
I disse coronatider virker mit spørgsmål måske ligegyldigt, men jeg er en kvinde, som er meget ulykkelig over mit følelsesliv. Jeg har en mand, som jeg elsker overalt på jorden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han forvirrer mig

Vi har kendt hinanden i otte år, og nu har han sagt, at han ikke elsker mig mere. Jeg tror, at han har fundet en anden, men det benægter han. Han hævder, at han aldrig har elsket mig, men at han altid har holdt af mig. Jeg er så ked af det. Forleden sagde han, at han ikke ville flytte foreløbig. Det var ellers hans hensigt for en uge siden. Jeg er meget forvirret både over hans ord og handlinger. Kan du hjælpe mig?
Venlig hilsen Helle

LÆS OGSÅ: Lailas mand fik barn med en anden

Han fortryder

Kære Helle
Coronavirus eller ej, så har vi jo alle følelser, og sikke en udmelding din mand er kommet med. Jeg giver dig ret i din mistanke om, at han har fundet en anden. Nu har hun imidlertid trukket sig, og derfor har han pludselig ikke så travlt med at komme videre. Det næste bliver nok, at han fortryder sin hårde udmelding og siger, at han elsker dig.
Du skal gøre op med dig selv, hvad du vil. Jeg tror ikke, han forlader dig, og jeg fornemmer, at han har elsket dig og måske stadig gør det - men en affære kom på tværs. Den er nu slut, og det er op til dig, om du vil fortsætte forholdet. Umiddelbart tror jeg, at I bliver sammen, men I har meget, I skal have talt igennem.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold