Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Han føler sig snydt for arven

26. januar 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Der er uvenskab i "Den frustreredes" familie, for hendes mand og hans bror er blevet uvenner over arven efter deres mor. "Den frustrerede" mener, at svogerens beskyldninger er urimelige, men clairvoyante Anne-Marie er ikke helt enig. Hun opfordrer "Den frustreredes" mand til at være ærlig ...

Kære Anne-Marie

Vi er en stor familie med mange gode traditioner, og vi hjælper altid hinanden. Men i sommer gik det galt. Min mand har to brødre, der hver har en dejlig familie. Vi var alle samlet til sommerfest, fordi min mands ene bror blev 50 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var som altid hyggeligt, men sidst på aftenen, hvor alle havde fået en del indenbords, begyndte min mand og hans ene bror at skændes. Det handlede om, at broderen mente, min mand skyldte ham penge i forbindelse med deres mors død. Min mand stod for begravelsen og gjorde boet op, som han delte mellem de tre søskende. Hans bror mener imidlertid, at moderen havde en stor møntsamling, som han anklager min mand for at have solgt.

Det har vi ikke, men det er rigtigt, at min mand har arvet mønter fra sin mor. De er dog kun et par tusinde kroner værd, og moderen forærede dem til ham. Min mand har altid været der for sin mor, og det er måske derfor, hun mente, at han skulle have mønterne.

Efterfølgende har de to brødre ikke talt sammen. Jeg har talt med min svigerinde, og hun er som os andre ked af det, men hendes mand holder fast i, at vi har bedraget dem. Ifølge ham har møntsamlingen en værdi på over 150.000 kroner.

Min mand er ked af det, men mener ikke, at han har gjort noget galt. Hvordan bliver vi en familie igen? Vores børn har også stor glæde af hinanden. Min mand er stædig, og det samme er hans bror. Jeg håber, du kan se, at vi bliver samlet igen. Den tredje bror forholder sig neutral.

Kærlig hilsen Den frustrerede

LÆS OGSÅ: Clairvoyante Anne-Marie Østersø: Skræmmende oplevelse

Kære Frustrerede

Åh altså, hvor jeg desværre tit hører om uvenskab i familien på grund af penge. Jeg tror dog, at der ligger mere bag end pengene fra mønterne. Eftersom din mand har hjulpet moderen mest, har hun nok forkælet ham, og jeg fornemmer, at hun også har givet ham kontanter. Og der er ikke tale om et lille beløb. Men selv om din mand gjorde meget for sin mor, og man derfor kan mene, at det er rimeligt, at han arver mest, siger loven noget andet – og hans bror føler sig snydt på en eller anden måde. Hvis de skal forenes, skal din mand være ærlig og fortælle nøjagtig, hvad han har fået. Det tror jeg desværre ikke kommer til at ske. Jeg fornemmer dog, at familien bliver samlet, men der vil altid være skår i forholdet mellem din mand og hans bror, og det er i høj grad din mands skyld.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold