Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Han vil ikke have et barn med mig

19. februar 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Det er Stenbukkens store drøm at blive mor, men hendes kæreste har et barn fra et tidligere forhold, og det har været så kompliceret, at han ikke ønsker flere. Skal hun forlade ham eller håbe, at han skifter mening? Læs clairvoyante Anne-Maries svar...
Kvinde holder på sin gravide mave

Kære Anne-Marie

Jeg vil gerne have et barn, men det ønsker min kæreste ikke. Han har ét fra et tidligere forhold, hvor der var problemer, og han føler ikke, at han er parat til flere. Jeg er 30 år og synes, at det er på tide, at jeg stifter familie. Skal jeg give slippe ham, selv om jeg elsker ham?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg har sagt til ham, at jeg vil være mor, og at jeg forlader ham, hvis han ikke vil have et barn med mig. Det kan han godt forstå, og han er ked af det, men han vil ikke give sig.
Hvad skal jeg gøre? Det er jo ikke sikkert, at det er nemt at finde en ny mand. Jeg håber, du kan hjælpe mig.

Venlig hilsen
Stenbukken

LÆS OGSÅ: Barnløshed kan ødelægge jeres parforhold

Kære Stenbuk

Din kæreste har været igennem en hård tid, og jeg fornemmer, at han har skullet kæmpe for at få lov at se sit barn. Det har han ikke lyst til igen, og det kan jeg godt sætte mig ind i.
Du skriver ikke, hvor længe I har været kæresker, men jeg tror ikke, at I har kendt hinanden så længe, og derfor føler han sig ikke helt sikker på jeres forhold. Jeg vil anbefale dig at give ham mere tid. Du behøver ikke at blive gravid lige nu. Jeg tror, at han vil skifte mening i løbet af et par år, og så vil han gerne have flere børn. Jeg synes derfor, at du skal give ham en chance.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold