Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Hun flirter med min mand

17. september 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Den rådvilde og hendes mand har et vennepar, hvor kvinden er flirtende, grænseoverskridende og dominerende. Alligevel vil Den rådvilde ikke afslutte venskabet, fordi de to mænd har det så godt sammen. Clairvoyante Anne-Marie råder dog Den rådvilde til at sige fra.

Hej Anne-Marie

Jeg har tidligere haft glæde af dine råd, og nu har jeg igen brug for hjælp.

Vi har et vennepar, som vi har kendt en del år, men jeg har det indimellem svært med konen. Hun er dominerende, overhaler mig tit indenom og overskrider mine grænser – og så føler jeg, at hun har et godt øje til min mand! Hun rører ofte ved ham, og hun henvender sig mest til ham. Det føles, som om hun næsten kun taler til ham, og jeg er i tvivl om, hvorvidt hun overhovedet er interesseret i mig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg tør ikke tale med hende om det, for jeg frygter at miste venskabet. Min mand og hendes mand har det fint sammen. Det skal siges, at hun og hendes mand lever hver sin tilværelse og ikke virker særlig glade for hinanden. Han er 13 år ældre end hende, og hun gør ham ofte til grin. Hun går meget op i sit arbejde, cykler, træner og går mest i byen med andre.

Jeg har talt med min mand, og han siger, at han ikke har følelser for hende. De er bare venner.

Venligst
Den rådvilde

LÆS OGSÅ: Vores venindes mand flirter

Kære Rådvilde

Hvis jeg havde et vennepar, hvor jeg følte mig utryg ved kvinden, ville jeg nok vælge dem fra. Selv om de to mænd har det godt sammen, skal du jo også føle dig godt tilpas.

Jeg synes, du skal foreslå din mand, at han ser hendes mand, alt det han har lyst til. Kvinden gør ikke noget godt for dig, for hun får dig til at føle dig mindreværdig, og det skal du ikke finde dig i. Jeg fornemmer ikke, at din mand kunne finde på at være dig utro, heller ikke med hende, så det skal du ikke være bange for. Men det er også rigeligt, at hun overskrider dine grænser.

Jeg er sikker på, din mand vil forstå dig, hvis du tager endnu en snak med ham og fortæller, at det ikke kun handler om, at du er bange for utroskab.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold