Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Hvad skal vores tvillingepiger hedde?

20. december 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Et par nybagte forældre er i tvivl om, hvad deres nyfødte tvillinger skal hedde. De overvejer at opkalde dem efter bedsteforældrene, men de er også tiltrukket af at vælge mere spirituelle navne og håber, at clairvoyante Anne-Marie har et par gode bud. Det har hun naturligvis ...

Kære Anne-Marie
Min kæreste og jeg er blevet forældre til de sødeste små prinsesser. Vi er så heldige, at vi blev beriget med tvillinger – og endda som førstegangsforældre. Vi er begge midt i 20’erne, og det er noget af en ny tilværelse, der venter os med ikke blot ét men to spædbørn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et hav af navne

Vi har dog et dilemma, som vi håber, du kan hjælpe os med; navngivningen af de to små piger. Dåbsdatoen nærmer sig, og flere og flere i vores familie og vennekreds vil vide, hvad pigerne skal hedde.
Sandheden er, at vi er på bar bund. Vi har en masse muligheder – alt fra Lisbeth og Thyra som er navne fra vores bedsteforældre til de mere spirituelle som Gaia og Iris. Spiritualitet er noget, vi dyrker meget herhjemme, hvilket også er grunden til, at vi kontakter dig og stoler på dine evner.
Vi håber inderligt, at du kan byde ind med to gode navne, så min kæreste og jeg kan få ro i sjælen og bruge energien på at nyde vores nye tilværelse som forældre, fremfor at kæmpe rundt i et uendeligt hav af navne.
Vi håber ikke, det er for meget at bede om.
Kærlig hilsen De nybagte forældre.

LÆS OGSÅ: Derfor bytter du rundt på dine børns navne

Lys og Frugtbarhed

Kære Nybagte forældre
Først vil jeg sige stort tillykke med de to prinsesser.
Jeg har set nærmere på de to navne fra bedsteforældrene, I nævner, og jeg kan fortælle at set med mine øjne betyder Thyra Lyset, mens Lisbeth betyder frugtbarhed. Derfor vil jeg råde jer til at tage disse to navne, for netop lys og frugtbarhed lyder da godt til jeres dejlige piger.
Endnu engang stort tillykke med dem.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold