Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg elsker ham ikke mere

2. august 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Jomfruen er træt af sin mand, selv om han forguder hende. Hun føler sig utaknemlig og vil nødig såre ham, men hun elsker ham ikke, og hvad skal hun så stille op? Clairvoyante Anne-Marie mener dog, at problemet ligger et helt andet sted.

Hej Anne-Marie
Jeg har været gift i 13 år, og det er, som om jeg har mistet følelserne for min mand. Han fortæller mig ellers dagligt, at han elsker mig mere og mere. Jeg har ikke fundet en anden, men jeg har bare ikke de samme følelser mere. Jeg vil dog nødig såre ham, for han er en god mand, og han vil gøre alt for mig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stresset og overvægtig

Er jeg utaknemlig, og skal jeg acceptere forholdet, som det er, og håbe, at gnisten kommer igen? Vi har to børn, som jeg jo heller ikke vil såre.
Jeg føler mig træt hele tiden og har taget mange kilo på. Hvad skal jeg gøre? Jeg har også været sygemeldt på grund af stress på mit job. Nu er jeg begyndt at arbejde igen, men her er alt også bare det samme. Er der mere lys på min vej?
Kærlig hilsen Jomfruen

LÆS OGSÅ: Han vil ikke slippe mig

Du har brug for mindre ansvar

Kære Jomfru
Tak for dit lange brev, som jeg har forkortet. Du lyder meget opgivende, og jeg vil anbefale dig at gå til psykolog. Jeg tror ikke, du er klar til at begynde at arbejde igen, for der er noget ved din tilværelse, du skal ændre. Jeg fornemmer, at du har en ledende stilling, som er for meget for dig, og derfor kører du træt. Du har brug for forandring.
Du skal finde ud af, hvorfor det er vigtigt for dig at være leder. Jeg tror, du har brug for at have mindre ansvar. Hvis det ikke kan lade sig gøre på din nuværende arbejdsplads, må du søge væk.
Hjemme fornemmer jeg, at din mand står som en lille hundehvalp og fortæller dig, hvor meget han elsker dig. Det gør han for at opmuntre dig, men det trætter dig endnu mere, og så skubber du ham væk. Du har ikke overskud til at gengælde hans kærlighed, men hvis du mærker efter, har du stadig følelser for ham. Du er bare så ophængt, at du ikke kan være dig selv.
Derfor er mit råd til dig at finde en psykolog og begynde at arbejde med dig selv.
Når du gør det, vil du langsomt åbne dig for din mand igen. Du skal være ærlig over for ham og fortælle, hvordan du har det. Du behøver ikke at sige, at du ikke elsker ham, men bed ham om at give dig plads og ro til at finde dig selv. Jeg er sikker på, han vil forstå dig.
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold