Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg er gravid med en anden mand

12. april 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
"Den anonyme" har været sin mand utro en enkelt gang - og er blevet gravid. Samtidig prøver hun at få et barn med sin mand. Hun er ulykkelig og ved slet ikke, hvordan hun skal gribe det an. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her ...

Kære Anne-Marie
Jeg er 33 år og har en datter på 4. Min mand og jeg har prøvet at blive gravide i et år, men det er ikke lykkedes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gravid til julefrokosten

I fjor var jeg til julefrokost, hvor jeg kom til at gå i seng med en anden mand. Nu er jeg gravid, og ved ikke om, hvem der er faderen. Jeg er helt ude af den og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har ingen følelser for den anden fyr.Hvis jeg fortæller min mand, hvad der er sket, vil han nok ikke have barnet. Jeg har overvejet at få en abort, men hvis det er min mands barn, vil det være dumt, når vi har prøvet så længe.
Jeg er ulykkelig og kan ikke arbejde, og min mand tror, jeg er stresset. Det er jeg selvfølgelig også, men ikke af de grunde, han regner med. Jeg er bange for, hvad der skal ske, og jeg håber, du kan kaste lys over situationen, for jeg er flov og ked af det.
Kærlig hilsen Den anonyme

LÆS OGSÅ: Lailas mand fik barn med en anden kvinde

Få sandheden frem

Kære Anonym
Jeg skal ikke agere din mor, men det er godt nok dumt gjort. Det kan du dog ikke bruge til noget nu. Jeg vil derfor anbefale dig at fortælle din mand, hvordan det forholder sig, og jeg har en stærk fornemmelse af, at jeres forhold godt kan klare denne krise.
Din mand elsker dig højt, og så må I finde ud af, hvordan I kommer vidrere. Jeg kan desværre ikke fortælle, hvem der er far til barnet. Men jeg er sikker på at det hele løser sig, når du mander dig op og får sandheden frem.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold