Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg er uvenner med min veninde

7. maj 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
En læser fortryder, at hun åbnede forretning sammen med en god veninde, for det har kun ført til splid og uvenskab. Hun håber, at der snart kommer en løsning. Clairvoyante Anne-Marie tror, at det bliver svært at undgå en retssag. Læs hendes råd her...
Clairvoyant giver gode råd

Hej Anne-Marie

For nogle år siden åbnede jeg forretning sammen med en god veninde. Nu har jeg imidlertid måttet sande de gamle ord om, at lige børn leger bedst! Vi er endt i en meget trist situation, hvor vi er uenige om stort set alt. Jeg har også mine fejl, men jeg ønsker ikke, at andre vil bestemme over mit liv, så jeg altid skal stå til regnskab og retfærdiggøre mine beslutninger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har jeg desværre gjort i lang tid, men for et par måneder siden sagde jeg stop. Siden har jeg haft mange samtaler med min veninde, hvor hun bliver ved med at argumentere, til hun får sin vilje. Nu vil jeg ikke være med mere, og sagen er gået i hårdknude. Det kan ende i en retssag, som kan ødelægge forretningen. Den er oprindelig min idé, og den vil jeg ikke opgive. Kan du se, hvad der sker? Og om vi snart finder en løsning, da det er uholdbart for alle.

Med venlig hilsen fra ”Mig”

LÆS OGSÅ: Min veninde udnytter os

Kære ”Mig”

Det lyder trist, også fordi det går ud over jeres venskab. Du skulle have kastet dig ud i det alene, men det havde du formentlig hverken økonomi eller mod til, og derfor valgte du at tage veninden med. Det kunne også have været et sjovt samarbejde, men nu er det endt i et mareridt.

Du er nødt til at gå gennem en retssag, for hun stopper ikke. Jeg forstår godt, at du ikke vil opgive din forretning, men det kan koste dig dyrt at stå med den alene. Hun vil kræve en stor sum for at blive købt ud. Jeg tror dog, at I når til en form for enighed – gennem retssagen.

Du må også overveje, om du vil fortsætte. Problemerne kan være et tegn på, at du skal noget andet med dit liv. Løsningen kommer nok hen mod slutningen af året, måske lidt før.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold