Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg falder for de forkerte mænd

16. februar 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Vandmanden er ulykkelig, fordi hun gang på gang tiden falder for de forkerte mænd. Hun vil vide, om hun nogensinde finder kærligheden. Clairvoyante Anne-Marie råder hende til at begynde med sig selv ...

Kære Anne-Marie
Du får sikkert tusinde breve som mit, men nu skriver jeg alligevel. Jeg vil gerne finde en kæreste, men føler, at jeg hele tiden møder de forkerte mænd. Skal jeg affinde mig med at være alene resten af mit liv?
Jeg er 43 år og har for længst erkendt, at jeg ikke får børn, men jeg kunne godt tænke mig en kæreste; en jeg kan blive gammel med. Kan du se, om der er noget, jeg kan gøre anderledes? Hvor skal jeg lede?

Mange hilsner Vandmanden

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Drømmefyren var falsk

Lær at elske dig selv

Kære Vandmand
Du har sikkert hørt dette tusinde gange, men der er noget om det: Når vi skal finde kærligheden, skal vi først elske os selv. Jeg føler, du mangler noget at brænde for. Selv om du har et arbejde, er det, som om du kun er der for at tjene penge. Det er også fint, men du skal i gang med noget, du kan engagere dig i. Jeg tror, at du tidligere har været involveret i frivilligt arbejde, og måske kan du tage den interesse op igen? Det vil øge dit selvværd, og dermed dine chancer for at finde kærligheden. Det er ikke sikkert, det sker i år, men i løbet af de næste to år vil du møde en mand, som slår benene væk under dig. Så fortvivl ikke, du skal nok møde en at blive gammel med.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold