Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg føler mig truet af de unge

25. oktober 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Krebsen er bange for at blive fyret, fordi hendes leder foretrækker de unge medarbejdere - og hun frygter også, at hendes mand forlader hende til fordel for en yngre model. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her.

Kære Anne-Marie
Jeg er en kvinde på 55 år, som ved, at jeg er god til mit arbejde, men alligevel føler jeg mig hele tiden truet af de yngre medarbejdere. Jeg tænker, at ledelsen nok hellere have en på 20.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frygter fyring

Jeg ved ikke, hvorfor jeg har det sådan, men jeg tror hele tiden, at jeg bliver fyret. Hvorfor har jeg den fornemmelse?
Det er det samme i mit ægteskab, hvor jeg hele tiden frygter, at min mand finder en yngre model. Inderst inde ved jeg dog godt, at han elsker mig og ikke vil forlade mig. Jeg håber, du kan give mig svar, så jeg kan tænke på fremtiden med større sindsro.
Kærlig hilsen Krebsen

LÆS OGSÅ: Fyret for at være smuk

Evige ung

Kære Krebs
Jeg tror, du skal finde svaret i vores kultur, hvor det gælder om at være ung og smuk hele livet – og vi skal også være lige så produktive som 20-årige, selv om vi er langt oppe i årene. Vi ved godt, at det ikke kan lade sig gøre, og det får os til at føle os utilstrækkelige.
Du skal dog ikke bekymre dig, for du er god til dit arbejde, og du bliver ikke fyret.
Du skal heller ikke have mistro til din mand. Du skal finde ro med, at du ikke er 20 år mere, til gengæld er du en endnu bedre udgave af dig selv, fordi du har erfaring og overblik. Jeg håber, du kan bruge mit svar.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold