Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg føler mig uden for i familien

19. april 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Marie har genoptaget kontakten med sin far efter flere år, hvor hun ikke har set ham på grund af forældrenes skilsmisse. Hun er glad for at se sin far, men har det svært med sin bonusmor. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her ...

Hej Anne-Marie
Mine forældre blev skilt, da jeg var 15 år, fordi min far fandt en anden kvinde. Min mor og jeg blev ladt i stikken. Det er i hvert fald min mors udlægning af historien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hans kone kan ikke lide mig

For tre måneder siden kontaktede jeg min far, og han blev meget glad for at se mig. Men han har jo en ny kone og nye børn, som jeg ikke har noget forhold til, og jeg føler ikke, at jeg rigtig passer ind i den familie. Det har gjort mig ked af det, for jeg vil jo gerne have en far.
Min far prøver virkelig at få mig til at føle mig godt tilpas, og jeg har en mistanke om, at det er hans kone, der ikke er så vild med mig. Min far skriver tit, at han glad for, at jeg igen er i hans liv, og jeg tror på ham. Men jeg er alligevel i tvivl.
Kan du se, om jeg skal holde kontakten med ham? Min mor synes stadig, han er en nar. Hun kan dog godt forstå, at jeg gerne vil se ham, og hun føler sig nok lidt medskyldig i, at jeg ikke har haft kontakt til ham.
Hvad skal jeg gøre? Og kan du se, hvad hans nye kone tænker om mig? Jeg har to små søskende, og de er søde nok.
Kærlig hilsen Marie

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Mit liv som bonusmor

Giv det tid

Kære Marie
Du skal selvfølgelig holde kontakten til din far. I har brug for hinanden.
Jeg tror, at hans kone blot skal have tid til at vænne sig til, at du også er en del af familien, og at du lige så vigtig for din far som deres fælles børn.
Desuden har jeg en fornemmelse af, at du og din fars kone vil komme rigtig godt ud af det med hinanden på længere sigt. Giv det lidt mere tid. Det er dejligt, at du og din far har fundet hinanden igen. Jeg er sikker på, at det nok skal ende godt.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold