Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg følte mig snydt af clairvoyanten

16. januar 2021 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Stenbukken har besøgt en clairvoyant, der ikke kunne sige meget andet om hende, end at hun skulle sørge for at drage mere omsorg for sig selv. Bagefter følte hun sig snydt, og nu vil hun gerne høre Anne-Maries mening. Anne-Marie er sikker på, at der var et budskab til stenbukken. Hun skal blot fokusere på det rigtige ...

Kære Anne-Marie
Jeg har været på besøg hos en Clairvoyant, men det var ikke særligt oplysende. Jeg kunne ikke spørge om noget, og det eneste budskab, hun havde til mig, handlede om, at jeg skulle drage mere omsorg end mig selv. Hun talte og talte uden at sige noget som helst konkret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skal jeg snart dø?

Jeg kan ikke forstå, hvordan en sådan person kan få lov til at virke, for hun kunne ingenting, og jeg følte mig lidt snydt, da jeg gik derfra. Jeg betalte flere tusinde kroner og fik intet med.
Jeg ved godt, at ingen tvang mig derhen, men jeg ærgerlig lige nu. Jeg skrev til hende efterfølgende, men hun svarede blot, at hun ikke havde mere at sige til mig.
Dernæst så jeg din brevkasse og tænkte, at jeg ville forsøge at skrive til dig. Jeg har før besøgt clairvoyante og astrologer, og det har jeg fået væsentligt mere ud af det. Desuden er jeg begyndt at tænke på, om hun ikke kunne sige mere, fordi hun kunne se, at mine dage på jorden snart er ovre. Jeg blev bange og skrev til hende igen, og hun svarede, at det ikke handlede om det. Det håber jeg, hun har ret i. Er det mig, der forlanger for meget?
Kærlig hilsen Stenbukken

LÆS OGSÅ: Nanna fik kontakt til sin afdøde far

Ramt på et ømt punkt

Kære Stenbukken
Jeg kan af gode grunde ikke udtaler mig om denne clairvoyant, da jeg ikke har besøgt hende. Men jeg kan godt forstå, du føler dig en smule snydt, hvis du ikke måtte stille spørgsmål. Sådan er der dog nogle, der arbejder.
Budskabet om, at du skal drage omsorg for dig selv, er vigtigere, end du gør det til. Det skal du tænke over, for måske har hun ramt noget i dig, som du ikke vil se i øjnene, og derfor søger du efter andre svar. Så hvis jeg var dig, ville jeg sætte fokus på de ord, hun har givet dig, og dernæst tænke over, hvorfor du føler dig snydt. Det kan være et tegn på, at du til daglig føler, du går glip af noget. Prøv også at fokuserer på det. Det kan godt være, at du har fået mere med fra besøget, end du umiddelbart tror. Derfor er det også altid godt at optage en clairvoyance på bånd eller på mobilen. Ellers er det svært at få det hele med, medmindre man sidder med papir og blyant.

LÆS OGSÅ: Den åndelig verden forhindrede min død

Jeg håber, du kan bruge mit svar. Ellers vil jeg altid anbefale, at man vælger en clairvoyant eller anden alternative behandler, man er blevet anbefalet.
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold