Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg fortryder utroskaben

10. januar 2021 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Stenbukken er sin mand utro med en fra deres vennekreds, men hvor han er begyndt at tale om skilsmisse, har hun indset, at hun vil blive hos sin mand. Hun vil helst slutte affæren, men er bange for, at hendes elsker vil afsløre hende ...

Kære Anne-Marie
Jeg har gjort noget dumt. Jeg er gift og været det i mange år, og jeg er glad for min mand. Alligevel har jeg altid haft et godt øje til en i vores vennekreds. Han er også gift. Vi mødtes tilfældigt inde i byen og drak en kop kaffe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Genert teenager

Det skete to gange, og anden gang sagde han, at han var tiltrukket af mig. Jeg blev helt paf, for jeg troede ikke, at mine følelser var gengæld. Jeg blev som en genert teenager, men fik fremstammet, at jeg havde det på samme måde.
Han skrev senere til mig, og vi aftalte at mødes på et hotel. Det har vi nu gjort nogle gange, men jeg er ved at trække følehornene til mig, hvor jeg kan mærke, at han vil have mere, og han taler om at blive skilt. Nu er jeg bange for, at han vil afsløre mig.
Kan du se, hvad der sker, hvis jeg siger fra? Jeg vil gerne have min mand og vores lille familie.
Kærlig hilsen Stenbukken

LÆS OGSÅ: Jeg elsker min utro eksmand

Du bliver ikke afsløret

Kære Stenbuk
Du skal hurtigst muligt sige til ham, at du ikke vil se ham mere, og at du elsker din mand. Det tror jeg, at han accepterer, så du skal ikke være bange for at blive afsløret, men mere tænke på, hvad du kunne have mistet.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold