Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg ønsker kontakt med min afdøde mor

29. januar 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
Løven har et par gange opsøgt en clairvoyant for at få kontakt til sin afdøde mor, men hun føler ikke, at det er lykkedes. Ude og Hjemme clairvoyant Anne-Marie råder hende til at forsøge sig på helt anden vis...
Clairvoyant sidder med stearinlys

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Anne-Marie

Jeg må indrømme, at jeg er lidt skeptisk i forhold til den alternative verden. Men jeg har hørt meget godt om dig og læst din bog om at være clairvoyant, og den er god. Dog er jeg stadig skeptisk i forhold til kontakt til afdøde. Hvordan kan jeg være sikker på, at den person, som jeg sidder overfor, har kontakt til min afdøde mor?
Jeg har prøvet det to gange og følte slet ikke, at de ramte rigtigt.

Mange hilsner fra
Løven

LÆS OGSÅ: Tanja fik kærlige råd fra sin far og morfar

Kære Løve

Det gør mig ondt med tabet af din mor. I bund og grund er det en tillidssag, om man stoler på den clairvoyant, man sidder overfor. Jeg tror dog, at den, der er bedst til at skabe kontakt til en afdød, er den pårørende selv. Man skal dog kende til symboler, for hvis de afdøde skal have held med at fortælle os noget, skal vi kunne forstå tegnene.

Jeg vil anbefale dig at lære om symboler eventuelt ved hjælp af tarotkort eller talsymbolik. Når du ser et tal, kan det være et tegn fra din mor, og hvis du ved, hvad tallet står for, forstår du beskeden. Der findes også bøger om, hvordan du kommer i kontakt med den anden side.

Prøv dig frem og se, om ikke din mor guider dig i en retning, som giver dig de ønskede svar. Det tror jeg, hun vil gøre.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold