Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg savner min datter

18. juni 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
Fisken savner at have et tættere forhold til sin voksne datter, der bor langt væk og har travlt med job og familie. Clairvoyante Anne-Marie råder Fisken til at vælge en helt anden vej...
En kvinde kigger på sin telefon

Kære Anne-Marie

Jeg har en datter, som bor på Sjælland, og hun har meget travlt med sit arbejde og sine tre børn. Men det gør mig ked af det, at hun aldrig har tid til at ringe hjem. Det er næsten altid mig, der ringer til hende, og så er hun kort for hovedet. Vi ses dog til højtider og fødselsdage, men ellers har vi ikke meget kontakt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Min mand mener, at jeg skal lade hende være. Men jeg savner hende og vil gerne have et tættere forhold. Jeg har tilbudt at komme og hjælpe med børnene, men det vil hun ikke have. Hun har en sød mand, og jeg er ikke bekymret for hende, men jeg ville ønske, at vi kunne tale mere sammen.

Min veninde og hendes datter taler sammen dagligt, mens jeg måske taler med min datter en gang om ugen. Er der noget, jeg kan gøre for at ændre det?

Kærlig hilsen
Fisken

LÆS OGSÅ: Mimis brevkasse: Giv slip på din datter

Kære Fisk

Jeg tror, du keder dig. Jeg fornemmer, du er gået på pension og derfor har alverdens tid, men det har din datter med tre børn ikke. Hun synes formentlig, det er fint, at I taler sammen en gang om ugen. Hvis du ringer oftere, bliver det for meget for hende, og så bliver hun netop kort for hovedet.

Jeg vil anbefale dig at finde en ny hobby, se dine veninder eller andet, hvor der kommer til at ske mere i dit liv. Glæd dig over, at din datter har en dejlig tilværelse. Det er jo ikke, fordi du slet ikke hører fra hende. Måske kan du blive reservebedste for nogle børn i nærheden. Der er en masse, du kan tage dig til. Jeg håber, du kan bruge mit svar.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold