Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg savner min tidligere svigerdatter

1. oktober 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Svigermor savner sin tidligere svigerdatter, der var som en datter for hende. Men hendes søn vil ikke have, at de har kontakt. Hun overvejer at skrive et brev til svigerdatteren, men vil først høre clairvoyante Anne-Maries mening.
Brev til Anne-Marie Østersø: Jeg savner min tidligere svigerdatter

Kære Anne-Marie

Jeg har et dilemma som jeg gerne vil høre din mening om. Min søn og svigerdatter gik fra hinanden i fjor, efter at de havde været sammen i 12 år. De har ikke børn sammen, men hun var som en datter for mig. Nu har jeg ikke set hende i et halvt år, og jeg savner hende. Min søn siger, at jeg ikke skal kontakte hende, for det er et overstået kapitel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var min søn, der gik fra hende. Hun var ulykkelig, og jeg ville gerne trøste, men det fik jeg ikke lov til.

Jeg håber, hun er kommet videre, men hun var en dejlig pige at tale med, og jeg vil gerne se hende igen. Jeg har overvejet at skrive et brev til hende. Skal jeg det? Hvad gør jeg, hvis min søn bliver han gal på mig? Jeg vil ikke skjule det for ham. Det er jo ikke sikkert, at hun vil se mig.

Min mand synes ikke, at jeg skal kontakte hende. Har du et godt råd til mig?

Venlig hilsen
Svigermor

LÆS OGSÅ: Min svigerinde blander sig

Kære Svigermor

Det er svært, når man mister kontakten, fordi et forhold går i stykker. Det kan mange sikkert genkende. Efter min mening afhænger det af omstændighederne, om man skal se sine tidligere svigerbørn. Din søn har ingen børn med din tidligere svigerdatter, for ellers ville det være lettere at holde kontakten.

Din svigerdatters holdning spiller også ind, og jeg tror desværre ikke, at hun ønsker fortsat at have en relation til dig. Det gør for ondt på hende når hun ikke kan få din søn.

Måske skal du slippe tanken og glæde dig til, at du snart får en ny svigerdatter... For det kan jeg se, at du gør...

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold