Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie Østersø: Mændene sårer mig

4. juni 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Eneboeren føler, at hun hele tiden møder de forkerte mænd, der sårer hende. Hun føler sig ensom og længes efter kærligheden, men hvordan finder hun den? Clairvoyante Anne-Marie råder Eneboeren til at begynde et helt andet sted end med mændene og dating...
En kvinde sidder i sofaen

Kære Anne-Marie

Jeg håber, du vælger mit brev ud, for jeg føler, at jeg bliver ved med at rende ind i de forkerte mænd, og jeg bliver såret gang på gang.
Er der ikke en god mand til mig, og hvorfor møder jeg hele tiden de forkerte? Er der noget, jeg kan gøre, så jeg kan tiltrække den eneste ene? Jeg savner virkelig kærlighed, især efter at mine børn er blevet store, og jeg føler mig tit ensom.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg er eneboeren i tarotkortene. Er det derfor, jeg er alene? Jeg har læst din bog, som jeg synes er rigtig god.

Bedste hilsner
Eneboeren

LÆS OGSÅ: Kom over din kærestesorg

Kære Eneboer

Tak for de rosende ord. Det er dejligt, at du kan lide min bog.

Jeg føler ikke, at du skal være alene, fordi du er eneboeren, men som eneboer skal du lære at drage omsorg for dig selv, inden du kan tiltrække den rigtige mand.

Jeg føler, at du gør alt for meget for alle andre. Du skal lære at stå i dit eget lys og være i din egen energi. Hold en pause med kærligheden og koncentrer dig om at studere den alternative verden. Det vil give dig mere selvindsigt, så du har lettere ved at sige fra, når andre hiver for meget i dig. Når du gør det, vil du begynde at tiltrække den helt rigtige.

Hvornår det sker, må tiden vise, for det er dig, der bestemmer. Jo før du behandler dig selv ordentligt, jo før dukker han op.

Kærlig hilsen
Anne-Marie

Sponsoreret indhold